Berna3434 Kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum bnm su gibi akıntım geliyor söylemesi ayıptır beyaz sarımsı sümük gibi bir de birşey sizde de oluyor mu yoksa suyum mu geliyor 😑
DnzNhr Berna3434 cnm o akıntıdır bu haftalar çoğalıyor olması normal ilaç kullanmak bile iğleştirmeye yetmiyor bol su ile idrara çıkarak atabilirsin
Cookie_the_pomy Berna3434 Tamamen normal bazen çişimi ettim sanıyorum ☺️ Zaman zaman bi de dışarıda oluyor🙈 bol bol günlük ped 😘
Berna3434 DnzNhr Aynn hafta randevum var idrar tahlili istemişti doktorm belki enfeksiyon da olabilir
Seyma123 Berna3434 canım aynı durumdan dolayı doktora geldim bu hafta bide benimki bildiğin su gibiydi sümüksü falan değildi amnisuer testi aldık doktor yaptı ve su değilmiş enfeksiyon varmış bende 35+3 haftalığım
Duygubelis Berna3434 aynı durum bende de var idrar istedi enfeksiyon çıktı pazartesi gidicem bakalım ilaç vs verecek mi
Duygubelis Berna3434 aynı durum bende de var idrar istedi enfeksiyon çıktı pazartesi gidicem bakalım ilaç vs verecek mi