Lalemm86 sevgitekes kuzenim 32 hastalıkken 2 kilo 350 gram demişler ben 28 im 1200 dedi doktor haftasıyla uyumlu diyor şimdi kafam karıştı kuzenimin bebeğimi kilolu artık kafam karıştı
Nazli_zeyno9 Merveyrdm2303 evet var ama siz boyle sureklı sordugunuz kılo sorunsalıyla dusuk kılolu bebeklerın annelerını uzuyosunuz olaya bırde farklı acıdan bakmayı deneyın .
kimsebilmesindiye 24+5te 650 civsri 29 cm boyundaydik. Kiloya takılmayın sakin.kimse kilolu doguracak diye size odul takiyor. Saglikli olduktan sonra buyuyuyorlarda kiloda aliyorlar. Tanidigim 3500 kg dogurdu cocugunu ama 20 gun hastanede kaldi bebek nefes alamiyor diye. Sagliklisini dileyin gerisi boş
Hzlhakko Ttaz yok canım ya kim görse maşallah hareketlisin hep koşturup duruyorsun hiç şişmemişsin çok güzelsin çok yakışmış vs diyip durdu tatile gittiğim yerlerde bile 😭😭 ama bana sorsunlar 8 aydır bu çocuğu nasıl taşıyorum sürekli ilaçlar doktorlar 🤷♀️
Glydn Sdemirel neredeyse aynı gidiyoruz. Karbonhidrat yeme diyor. Ben zaten zorunlu şeyler dışında neredeyse hiçbir şey yemiyorum ki, kilo bile 8 aldım toplamda. iyice ne yapacağımı ne yiyeceğimi inan şaşırdım:( Belki de vitaminler yapıyor artık onları da almak istemiyorum
Sdemirel Glydn aynen öyle ben de anlamıyorum nasıl kilo önden gidiyor 🤷🏻♀️ bakalım hayırlısı sağsalim kavuşalım da Ne yiyeceğimi şaşırdım dediğin gibi
melolevo Glydn Ben vitamini 24. Haftamda almaya başladım. Aldığım toplam kilo 6 Ama bebek iri. Doktorun söylediği genetik olabilir dedi. Beni de korkutuyor. İşallah sağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻
sevgitekes Bsrkrgz Cnm benim sana öyle gelmiş başka postlarda da yorum yapıyorum sen kilo postlarini gezdigine göre sende takilmissin önce kendini yargıla
Ceydasinanservan Aybuk dünyada 2500 ve 4000 gram arası dogan bebekler saglık açısından sıkıntı teşkil etmez önemli olan saglıgı stres ve sıkıntı insan bedeninde hormonları ( adrenalin ve stres hormonunun) bebege geçiriyor her zaman iyi düşşn bence gayet normal
Aybuk Ceydasinanservan ben de açıkcası öyle düşünüyordum , eşimin annesi ve ablası ufak tefekler onlara çekecek belki de minyon bir kız olcak ama doktor takibe alıcam kilosu geriden geliyor diyince stres yaptım , inş erken gelmezse cok daha 4-5 haftamız var şuan 2300 se ozamana sanki 3 e yaklasır Sağlıkla gelsinler de inş bekleyip görcez artık
sevgitekes Aby34 ne kadar abartmissin benim gibi böyle soran o kadar kişi gördüm ki her posta yazan benimki mi dikkatini çekti ayn belki de tecrubesizim ama sizde moraliniz bozuluyorsa bu postlari incelemeyin
Glydn Sdemirel amin inşallah sağlıkla gelsinler yeter ki. Çok da takılmamak mı lazım acaba hayırlısı hangi doğumsa o olsun diyorum ben artık🙏
melolevo Merveyrdm2303 4,5 kilo doğan bebek sağlıklı değildir. 3.300 den fazlasını önermiyor doktorlar. Benim kızım 3,650 doğdu bebek iri dediler. Bu bilgiyi veren Çapa’nın kadın Doğum baş hekimidir. 2.800-3.300 arası doğan bebek sağlıklıdır demişti.
Glydn melolevo şu an 35. Haftamdayım 8 kg aldım her gören hiç kilo almamışsın bi karnın var diyor ama bebek iri. E şeker de çıkmadı. Aman aman beslendiğmi de düşünmüyorum. Genetikte de yok bence. ben anlamadım bu işten bir şey hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da 🙏doğum şeklini hiç istemeyerek de olsa geçtim artık