Kbrazcan Bu akşam komşularla otururken ille eğlencesine yapalım dediler yorganın bi tarafına bıçak bi tarafına makas koydular benim haberim olmadan bende hiç terettütsüz bıçağın üstüne oturmuşum oğlun olcak diyorlar acaba yapıp doğru çıkan var mı eğlencesine yaptık ama çok merak ediyorum şimdi 15 haftalığım 2 hafta sonra kontrole gidicem
hilalyavuz Kbrazcan bana da yaptı teyzem ben de merak ettim yaptık kız çıktı ama henüz küçüğüz cinsiyetimizi bilmiyoruz 🥰
nilaylaylaylay Taş kağıt makas oynayın kazanan taraf belli eder. 😄 ah be kuZum gerçek olma ihtimali var mı ? Zaten %50 ihtimal var . Tuttu diyenler o kısma denk gelmiştir. İnanma gülüm inanma daha çok şeyler dicekler. Bak grupta yazmış kadının biri 37 haftalığım karnım top gibi erkek olur diyorlar ama doktor kız diyor diye. 😄😄 bitmez bu milletin lafı sözü batılı
Misskokulumm nilaylaylaylay ayyy hakkaten ya valla doktor kız demiş hâlâ karın şekline bakıyor her top olan erkek mi oluyo benim sivri doktor erkek diyo ne diyeyim ben de kizim olacak falan mı ayy gerçekten baydılar artik🤪🤣🤣
Kbrazcan nilaylaylaylay yok ya eğlence işte aynen öyle 😂 ihtimaller üzeri gidiyor sadece 😅 bakalım nolcak 😁
nilaylaylaylay Misskokulumm açık açık dese oğlan istiyorum diye yok karın yok kalça bahane😄 laf dolandırmaya ne hacet. Hayırlısı demeyi öğrenemeyecek bu millet canım