Sulegkdmr Merhabalar 😊 14+4 haftalık hamileyim ve saçımı boyatmak istiyorum bebeğe bir zararı olur mu?
Deletedmom2224 Sulegkdmr çoğu doktor önermiyor kimiside 3 aydan sonra organik boyayla boyanabilir diyor. Yani doktorların bile ikiye ayrıldığı böyle bir konuda riske girmeyin derim
baharcpt Sulegkdmr ben olsam organik boyayla boyardım ama mecbursam benim beyazlarım olduğu için yoksa keyfi riske atmam :)
Eagle564 Sulegkdmr 3. Aydan sonra orgnaikle boyadım ama önceden saç bakım yağı diplerine sürüp 20 dk bekledm üzerine boya sürdm daha doğal
elifnurdeniz Sulegkdmr bende 16. haftamdayım bugün doktoruma boyatabilir miyim dedim boyatabilirsin açmadığın sürece dedi
Sulegkdmr elifnurdeniz bi riskim yok ama şüphede kaldım o yüzden danışayım bi dedim teşekkür ederim:)
3boysmom Sulegkdmr benim doktorum izin vermemisti organige bile ama izin veren doktorlar var. Eger mecbur degilseniz riske atmayin dogum sonrasini bekleyin derim. Siz bilirsiniz yinede :)
Ozlemsel84 Bende 27+6 haftalığım doktorum kesinlikle olmaz dedi organik diye bişey yok özlemciğim olmaz dedi peki dedim 😊 Bencede boyatma canım
Deletedmom5834 20. haftamın içindeyim bugün organik amonyaksız boya aldım 2kutu eşime boyattım 3aydan önce önermiyorlar boyamayı
Sulegkdmr Deletedmom5834 anladım teşekkürler hamilelikte biraz moral motivasyon düştüğü için bi değişiklik yapmak istedim o yüzden:)
Pink50 3.ayimi gectim boyadim kendim evde canim ilk 2 boyamami bitkisel boyayla boyadim dip boya. Sonraki boyalarimi normal boyayla boyadim 38 haftaligim suan bi sıkıntı olmadi cok şükür. Bilimsel bi kanıtı yok zaten
Bsrnhtn Sulegkdmr ben her zaman boya yaptim bir sıkıntı yaşamadım. Maske takarak kendim evde yaptim 😁
Bsrnhtn Sulegkdmr ilk üc ayda da yaptim simdi de yaptim koku sizi etkilemesin yeterli dip boya yapıyordum 15 20 dk bekletip yıkıyordum.