Tugce1803 Minikmucizemizz 👏👏👏olmuş gibi görünüyor canım bugün ve ertesi 3 gün değerlendir yarında yap bakalım koyu mu olacak silik mi
Minikmucizemizz Tugce1803 ya kuzum bisey dicem utaniyorum da 😂 biz simdi bu koyu cikmayınca dün ve dunden önceki 2 gun degerlendirdik simdi 3 gun daha devam edersek spermin hızi düşmezmi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Minikmucizemizz Morelim çok bozuk kızlar esim hasta oldu bugunu degerlendiremedik 😔 BilgecyLn Tugce1803
BilgecyLn Minikmucizemizz bende öyle düşünüyordum 19. Gün koyulaştı ve 3 gün koyu çıktı canım sabır işi bu işler günde 2 defa yapıyordum ben koyu çıkacak diye
Minikmucizemizz BilgecyLn bide bisey sorcam kuzum 3 gün koyu cikmisya o gunleri degerlendirdiniz mi bide silik cikinca kac gun olmus oldu
Minikmucizemizz Tugce1803 https://eksiup.com/p/7p2470078t34 Tugce1803 Ladygirl Burcu2121 Bugunde boyle cikti daha çatlamamis dimi degerlendirebilirimmm
Burcu2121 Minikmucizemizz Tm 16.gun yada 17.gun yumurtlamış oluyorsunuz devam et bi kaç gu sonra çift çizgi göreceksin canim🤗
Ladygirl Minikmucizemizz evet benimkidenhala böyle her gün değerlendiriyorum değerlendir sende cnm :)