Aysenaz Kızlar 12+2 haftalık gebe yim dün başlayan şiddetli miğde bulantısı istifra ve bas ağrım var tavsiyesi olan var mi ilk haftalarda hiç bulantım yoktu doktor serum verip gonderiyor
cimennbayann Aysenaz normal bir durum canım onu çekeceksin mecbur 😞 o haftalarda oluyor çok zor bi durum
Mucizeninannesi Aysenaz Allah yardımcınız olsun. Ben de 8+5 haftalik hamileyim. Sukur hafif seyler disinda hic bulantim yok. Simdi sizin yazdığımızı okuyunca korktum... sizin bu zamana kadar hic bulantiniz olmamismiydi? 🤔
brglazgn O hafta bende öyleydim ya hatta kafamı kaldıramıyordum kaldırınca çıkarıyordum o derece iletti biraz daha sabret su kaybını fazla yaşamamaya çalış özellikle çıkardıktan sonra su tüket çıkarsn bile vücudun susuz kalmasın doktorun ilaç falan verir mi bilmiyorum amaa. Bu haftandan sonra hafifler umarımmm 🤗
Kbrzynp Biliyorum çok zor ama inan ama şifayı Rabbimden işte inan sesini duyuyor. Google a yazınca çıkıyor şifa ayetlerini bol bol oku suya oku suyu iç ekmeğe oku ekmeği ye inanarak yap bunları karnına koy elini oku Rabbim yeter ki isteyin diyor. Bize istemek inanmak düşüyor. 2bucuk aydır bulantidan ölüyorum Ağlıyorum psikolojim bozuldu resmen bugün şifa ayetlerine rastladım yükünü hafifletmek hamd olsun bütün gebelerde bütün hastalar şifa bulsun inşallah Rabbim şifanı er ya da geç verecek inancını yitirme oku bol bol. Geçmiş olsun
Aysegulserdar Aysenaz aynı durumu bende yaşıyorum canım ne yesem istifra ediyorum mutfaktan bile tiksiniyorum 😞 Allah şifa versin bizlere bazen korkuyorum bişey yiyemezsem Bebek nasıl gelişecek die
Aysegulserdar Aysenaz yesemde yemesemde istifra ediyorum 😞 Buda beni çok kötü yapıyor canım çubuk kıraker falanda geçirmiyor miğde bulantımı ayın 12 sinde randevum var doktordan ilaç istiycem
Aysenaz Kızlar bulantı için yeşil ekşielma, siyah kola, muz, şu içine limon doğrayıp için dediler bu yazdıklarım ise yarar mi bilmiyorum