Smraa İlk hamileliğim o yüzden bazı konularda karar veremiyorum kızlar sizce alt açma tek kullanımlık mı alınmalı yoksa normal nohut vs. olanlardan mı alınmalı tecrübeli anneler yazarsanız çok sevinirim😊🙏🙏
Deletedmom2224 Smraa ben ikisini de aldım evde yastikli olanı kullanacahim dışarı içinde bi paket hazır aldım oraya buraya giderken lazım olur diye 😊
defne55 Smraa benim hem yastık olandan var annem yaptı hemde hazır alacam canım dışarda hazır olan lazım olur evdede yastık olanı kullanırım diye düşündüm:)
Hzlhakko Smraa kitikate markasında katlamalı alt açma minderi var defter boyutuna geliyor dışarısı için aldım makinada yıkanıyor içinde de ıslak mendil ve bez koyma yeri var çok kullanışlı görünüyor hem bebeğim korunur gemde gittiğim yer kirlenmez
Smraa Deletedmom2224 en mantıklısı galiba☺️Ablam yastıklı olandan alma çabuk pislenir dedi o yüzden kararsız kaldım
Deletedmom2224 Smraa aynen onu oraya buraya götüremezsiniz sürekli evde de kirlendikce yıkarsıniz bende öyle yapacağım inşallah 😊
Arzymn Smraa tabiki tek kullanımlık, çok çabuk kirleniyor ve bi süre sonra onu rafa kaldırıp tek kullanımlıklara geçiyprsunuz, o yüzden boşa para vermeyin