Minnosum Bahar46 çoğul gebelik olabilir cnm normalde 2 günde bir değerin iki katı kdr artar seninki epey artmış çoğul gebeliklerde değer yüksek oluyomuş
Bahar46 Minnosum dış gebelik olabilir mi peki ondan korktum doktorum ilk gittiğimde 150 400 artmasına iç gebelik gayet iyi demişti fazla olması şüphelendirdi benide ha
Bahar46 Minnosum ya çok istiyorum aslına öyle bir kurs gerçekten böyle belden uyuşturma ile normal Doğum oluyor mu oeki
Minnosum Bahar46 devlet hastanesinde yok cnm o özellerde yapılıyor ama kursa git inan bak çok işine yarayacak ve kesinlikle declette yap doğumunu zeynep kamil çok iyi bu konuda doğum eğitimide 30 lu haftakardan sonra oluyor
SerenKoralzer eCeCik evet Allah nasip ederse bi sıkıntı çıkmaz ise normal olucak 😊 Tabikide bilgilendiririm seve seve
Bahar46 SerenKoralzer bende prenses Doğum düşünür oldum sizle konuştuktan sonra araştırdım filan eğer cesaret edebilirsem belden uyuşturmalı normal Doğum istiyorum😊
yhilalcaglar Cagla1509 bende afiyet hastanesine gidiyorum. Vefa hanım doktorum. Memnunum şuan için. Ama özgür hanımın adini sürekli duyuyorum. Herkes çok memnun 😊
Bahar46 Bende Erdem Hastanesi şükran hanıma gitmeye başladım inanılmaz tatlı bi doktor çok memnun kaldım☺
SerenKoralzer Emin ol biraz daha ilerlesin görüşmeleriniz hamileliğin daha güzel geçicek insanın içini ferahlatıyo ne dogum korkusu ne telas yaptırıyo abla kardeş gibi rahat davranıyo 😊 Bebişiniz ne durumda görebildiniz mi kalp atışı vs?
Bahar46 SerenKoralzer şuan 4+6 sadece keseyi görebildik 15 gün sonra tekrar gideceğim kalp atışı ve bebeği görebilmek için inşallah☺ Sizin kaç haftalık şuan acaba ☺