Bahar46 Merhaba arkadaşlar ben şuan doktor arayışındayım Anadolu yakası Ümraniye Üsküdar Çekmeköy o civarda kadın doğum doktoru arıyorum Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi gidip memnun kaldığınız doktorlar ve muayene ücretleri hakkında 🙏🏻
Esrasel Bahar46 ben eren hastahanesine gidiyorum Ataşehir içerenköydeki doktorum tülin hanım ilk başlarda tereddüt ettim ama şimdi çok memnunum ücret 90 tl
Bahar46 SerenKoralzer yarın şükran hanıma randevu aldım hayırlısıyla bi an önce gidip görüşmek istiyorum daha çok yeniyiz çünkü ☺ Birde ara kontrol varmı acaba Erdem hastanesinde
eCeCik SerenKoralzer aaa benimde doltorum o. Bebeğim henüz çok küçük bikaç kez gidebildim ama çok tatlı bi doktor çok ısındım her soruma cevap veriyor. Siz doğum yaptınız mı kaçıncı haftadasınız ya da ?
Bahar46 Tugba9109 neden olmasın önemli olan doktor benim için doğumum istanbulda olmayacak Allah korusun acil bi durum olmazsa memlekete gideceğin Doğum için sadece doktor önemli şuan benim için
Tugba9109 Bahar46 o zaman zeynep kamil hastanesi erkek doktor olarak İlter yenidede bayan olarak düşünürsen serap çüğendez var ikisi de çok güzel ve ilgili doktorlar 🙂
Minnosum Tugba9109 devlet hastanesinde kontrol için belki doktor seçimi yapılabilir ama doğum hangi doktora denk gelirse o ekip tarafından yapılıyor
eCeCik Bahar46 muayeneden sonra 10 gün kontrol süresi var beni işk gidişimdede 2. Gidişimdede komtrole çağırmıştı
SerenKoralzer eCeCik benim yengem doğumunu yaptı kendisinde bende onun tavsiyesi ile gidiyorum 37 haftalık hamişim bende 😊 ama çok ilgili ve sevecen birisi çok memnunum 😊
yhilalcaglar Cagla1509 bende afiyet hastanesine gidiyorum. Vefa hanım doktorum. Memnunum şuan için. Ama özgür hanımın adini sürekli duyuyorum. Herkes çok memnun 😊
Bahar46 Basak24 tabi, çok teşekkür ederim☺ En önemlisi bilgilendirmesi Güler yüzü doktorun yeterli bilgiyi vermesi daha çok yeniyiz korkuyorum biraz düşük riski çok olur diyorlar ne yapmam gerek nelere dikkat etmem gerek herşeyi öğrenmek istiyoruö☺
eCeCik Bahar46 valla ben 2 kez gittim cumada gidicem 3. Ben tamamen özgeçmişinde mezun olduğu fakülteye bakıp gitmiştim ama çok şeker birisi güler yüzlü şu ana kadar ne sorsam cevapladı kibar birisi
yagmurpelit Bahar46 canm nerde oturuyirsun bn cekmekiude oturyrm bolgeye gidiyorum sevilay djye bi doktor cok iyi