Tugbaklc-4 Hanımlar merhaba Cihangir ismine uygun bir ikinci isim ne koyabilirim sizce ben Cihangir asaf düşündüm sizinde fikrinizi merak ediyorum birde yanlış anlamısın Cihangir ismi güzel bir isim mi eşim çok istiyor da
Deletedmom2224 Tugbaklc-4 Cihangir bence tek başına bir isim yanına bir şey pek yakışmıyor 😊 benim oğlumun ismi de Cihangir olacak 💙
Sghslove Tugbaklc-4 Cihangir tek başına ağır uzun bir isim zaten ikinciye gerek yok gibi ama istersen Asaf, Ege, Agah gibi kısa bir şey koyabilirsin
Tugbaklc-4 Deletedmom2224 Kuran’da geçen isim olsun diye düşündüm ben aslında o yüzden asaf dedik aslında Cihangir de uzun biraz tek olsa da olur
Tugbaklc-4 Sghslove Yanına Kuran’da geçen bir isim olsun diye düşündüm ben o yüzden asaf geldi aklıma
Fidan3594 Tugbaklc-4 şu açıdan ben çok denk geldim çocuğun birini beğenecek ileride herkes farklı seslenecek o uyarmak isteyecek. Yada sınavlarda dakikalarca isim kodlayacak 😅
Drryy Tugbaklc-4 emin ol bütün hayatı boyunca sorun olacak Cihangir ismi başlı başına çok fazla ağır ve uzun çocuğa eziyet ileride tek başına koyun derim 👍🏻
BiDunyaMutluluk Tugbaklc-4 cihangir ismini ben de çok istedim ama hep iki isim istemiştim cihangire hiç Bi ismi yakıştıramadım. En güzeli cihangiri tek kullanmak 💕
Deletedmom2224 Tugbaklc-4 illa kuranda geçen bir isim koymanıza gerek yok öyle bir kaide yok yani anlamı güzel olmadı yeterli 😊
Tugbaklc-4 Fidan3594 aslında herkese lakap takıyorlar ama artık pes ettim isim konusunda başka isim seçeneği aklıma gelmiyor Gökalpte istiyorduk bir ara
Fidan3594 Tugbaklc-4 isim konusunda takıntılı olanlar var. Cihangir asaf koyacaksınız o Cihangir'i beğenecek birisi asaf diyince Cihangir fite düzeltecek falan. Gökalp te çok güzel tek isimden yanayım ben