Ay__can21 Gizemdiyarilaslan yok canım daha belli değil 1hafta önce kiZa benziyor Dedi doktor ama emin değiliz daha
Sahika3 Gizemdiyarilaslan benimde canım midye istiyor ama tüketmemek gerekiyor diye yemiyorum bu süreçte. Geçen gece rüyama girdi kabuklarıyla birlikte yedim bir kova midyeyi rüyamda😂
Gizemdiyarilaslan Sahika3 demek ki yemediği şeyi rüyasında tek gören ben değilmişim gerçekten yemeyince rüyama giriyor ya çok değişik bişey 😂
Gizemdiyarilaslan Yusufeymeninannesi yaaa kıyamam hamilelik bu en sevdiğin şeyden bile tiksinesin geliyor elinde değil ki inşallah geçer canım ya 😌
Gizemdiyarilaslan zelis63 can Boğaz’dan gelir ye ye ay ben bi turşu yedim valla saat 1 oldu hala acıkmadım 😂😂
Sermec Kızlar ben 14+3 haftalık hamıleyım nerdeyse 1 haftadır arada sankı karnımın içi gıdıklanıyo gıbı oluyordu netten arastırdım bu bebek hareketiyle ilgiliymiş size de oluyor mu 😁
Gizemdiyarilaslan Sermec arada evet sanki vurma hareketi gibi saniyelik bazen oluyor bazen olmuyor bende hissediyorum onu 😌
edak Sermec aynı şeyi ben de hissediyorum bir süredir ve bebiş olduğundan emin hissediyorum kendimi, erken dense de ultrasonda doktorun cihazı tuttuğu yer neresiyse tam olarak orda işte başka ne olabilir 🥰
zelis63 Gizemdiyarilaslan bu gidişle 100 kilo olucam 😅 4. Aya giricez hala 1 kilo almışım ama iyiyim şimdilik
Gizemdiyarilaslan Sermec yani işte değişik bişey oluyor içimde biraz çıkıntı bile oluştu karnımda artık büyüyoruz 😌🥰
Gizemdiyarilaslan zelis63 ben Türkiye’den geldiğimde 64 kilo falandım burda ilk 2.5 ayda vermiştim 2 kilo şimdi bilmiyorum ama almış olabilirim sadece kahvaltılık yemekten almışımdır kesin uyuyup uyanınca yüzüm balon gibi 😂
Gizemdiyarilaslan edak aynen canım tam bebeğin olduğu yerde o kıpırtıyı hissediyorum bende içten gelen hissetme o dıştan bakınca karnımız normal eşim bende hissetmek istiyorum diyor bunun için biraz daha beklemesi lazım 😂
Gizemdiyarilaslan edak sanırım biraz daha büyüdüğünde hareketlerini hissettiklerinde kafaları elleri karnımızdan düşmez benimki konuşuyor bile müzik dinletiyor kalk uyuma diyor 😂
Gizemdiyarilaslan Sermec artık eskisi gibi rahatta uyuyamıyorum çok güzel bişey ama biz kaç ay nasıl beklicez dogursakta sevsek 💋