Yagmuricenkiz Bildiğiniz bir site vs var mı acayip pahalı ve almam gerek çünkü pijamalarım olmuyor. Dantelsin rahat ve sabahlıklı istiyorum
Rukiye2709 Yagmuricenkiz canım bime geldi bugün üçlü 60 TL yeni hamileyken küçük bedeni bile olur ben 8.ayın içindeyim xl aldım biraz oturdu üzerime ama normalde giymek içinse çok güzel kumaşu falan
Deletedmom124 Yagmuricenkiz canım onlarda rahat edebilir misin? Bilmiyorum ben giyemedim dantelli İpek duruyor bir kaç tane çarşıdan 20 liraya 40 liraya almıştım pamuklu çok rahattı diğerleri kayıyor çıkarıp attım 🤗😊
Yaser27 Yagmuricenkiz valla ben lohusa seti aldım iki tane desen ki giydin mı giydik hemen çıkardım hiç rahat edemedim onun yerine bol pijama falan çok rahattı
Dilara25 Yagmuricenkiz birisi paylaşmıştı daha önce gipaş diye.güvenilirmiş kendisi de almış gerçekten fiyatlar uygun bi bak istersen Linki de bu https://www.gipastekstil.com/arama/lohusa
Yagmuricenkiz Rukiye2709 ben 36 haftalık hamileyim. Doğum için istiyorum. Bir köyde yaşıyorum şuan bim Yok. İnt üzerinden almalıyım
Deletedmom124 Yaser27 elimizden gelse o an donla dolaşacağız rahat etmek için dantel falan heves ediyorlar şimdi bir bebiş olsunda anne olmak o zman başlıyor herşey pratik oluyor kıyafetler rahat bol tercih ediliyor ayakkabılar bağcıksız rahat terlikler 😃😃😃
Portakalcicegim05 İnstagramda hamileçarşım diye bir site var uygun fiyatlar bence bakmanızda fayda var ben 115 liraya sabahlıklı takım aldım gelmesini bekliyorum daha uygunlarıda var tabi sitede
Dilara25 Hamileyken giyerim dersen bi de bu var aynı sitede https://www.gipastekstil.com/arama/hamile
Yagmuricenkiz Deletedmom124 dantel istemiyorum yanlışlık olmuş orada dantelsiz demek istedim. Nefret ederim dantelden ben
Yaser27 Deletedmom124 ayy hiç deme evden dışarı çıkmak istemiyorum emzirme olayından dolayı ne giysem diye düşünürken aman bunla emzirme rahat olmaz diye eliyorum hep 3 aylık olacak hala emzirme sütyeni kullanıyorum göğüslerin sarkar artık normal kullan diyorlar ama rahat edemiyorum 🤦♀️
Yagmuricenkiz Deletedmom124 evet fena değiller çok renkliler ama ben çok sade severim dkdldls neyse buradan alabilirim
Hzlhakko Yagmuricenkiz bende hamilecarşımdan aldım kaliteli güzel alırken kargo süresini mutlaka sorun
saka36 Instagramda mn_ic_giyim diye bir sayfa var canım. Bizim burda butik yeni hesap açtılar. Ben gecelik sabahlık korse falan hep ordan aldım. Bi bak istersen. Hatta mesaj at istediğin şeyi mağazadaki modelleri çekip atsınlar. Safiye saka yönlendirdi de 😁 yardımcı olurlar
Ozdenoz Yagmuricenkiz Lohusa sepetine bakın internetten uygun fiyata da vardı, baya da çeşit var mutlaka beğenirsiniz