[silindi] mugge123 onu tam bilmiyorum canım ama pek sanmıyorum müslüman olcanı sonuçta işin de iyimi değil mi biz ona bakıyoruz hani
Esrabatman OznurC eğer normal doğum düşünüyorsan kesinlikle embiye hanım hiç düşünme canım başka doktor olsa beni sezeryana alır hiç uğraşmazdı suni sancı bile vermediler kendi sancımla açılmayı bekledim hastanede ve doğum a hemen geldi gece 12 de doğumda da iki ebe olmasına rağmen herseyi kendi yaptı çok güzel talimatlar verip rahatlattı iyi ki ona gitmişim cidden çok memnun kaldım
OznurC Esrabatman çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için evet ya değiştirdim bile embiye hanıma devam edeceğim
Zulubik Ayashatun merhaba, Hatice hanımdan benim için suda doğumla ilgili bilgi alır mısınız? Fiyatı nedir mesela? Son haftalarimda gelsem kabul eder mi? Bir de kendisine kolay randevu bulabiliyor musunuz? Ya da gittiğinizde çok bekliyor musunuz?
Mugge_1 Prof.dr. Gürkan Uncu ya gidiyorum ben umi plazada kliniği var. Doğumu acıbadem de yaptırıyor. Kendisinden çok memnunum👌🏻
Nilayycelikk Sltnkktmr Tabi ki ne kusuru şuan 250 lira muayene ücreti hastanedeki bütün kadın doğum uzmanlarının aynı ücretleri ☺️ Öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım 😇
Sltnkktmr Nilayycelikk çok teşekkür ederim ben 190 tl veriyordum değiştirmek istiyordum doktorumu ve hep pembe mavi hastanesinden doktor arastırmıştım ama 250 pahalı gelir muayene ücreti için ya daha uygun bulmaya calısayım
Cemre15 Asd92 bende güler yıldız a gittim çok iyi bı doktor ama sezeryan yönelik li bı doktor normal doğum a cesaretlendirmiyor
Asd92 Cemre15 ben doğumu hiç konuşmadım canım ama arkadaşım bir ay önce doğum yaptı mecburyten sezeryan yaptı. O da güler hanm normal doğumu destekliyor demişti. Şu anda kime gidiyorsunuz
Zynpaltnds OznurC canım benim kuzenim embiye yanında doğum yaptı kendi yurt dışına gideceği için normal olan doğumu sezeryana çevirdi bebeği 1 hafta önce aldı 2 kez kordon dolandı ve bebek kakasini yedi doğar doğmaz midesi yıkandı tavsiye üzerine gitmiştik fakat hiç memnun kalmadık
Ayzem_25 Özel hayat hastanesi Naile Gökçe Akagündüz hanıma gidiyorum memnunum. Aynı hastanede çalışan başka bir doktor tanıdığımız özellikle bu doktoru tavsiye etti . Muayene ücreti 115 TL
Ayzem_25 Zynpaltnds Eşim Türk metal sendika üyesi %15 indirim uygulanıyor . Hem muayene de hem de Doğumda uygulanacak . Ben her gittiğimde 105 TL ödedik . Memnunum temiz bir hastane . Demekki yeni değişmiş ücretler 4 Kasım’da randevum var gideceğim bakalım ne kadar öderiz 😊Teşekkür ederim canım
Alicanannesi mugge123 özel muayenesi var Aynur Şendemir kendisinden çok memnunum ilk doğumumu onda yaptım 2. Ye hamileyim inşallah 2. Yide onda yapıcam