defne55 Ezgipalut benimkiler hic büyümedi hala küçücük 🤣 dinleme kimseyi süt meselesi küçük göğüs yumuşak göğüs onlara bakmıyor
duygusm Ezgipalut Benim bildiğim göğsün fiziki yapısıyla ilgili değil, annenin prolaktin seviyesi, sıvı tüketimi ve psikolojisiyle alakalı bir durum.
Duygunnn Benimde aklimda soru isareti 8. Aydayiz gögüslerim ayni buyuklukte ve yumusak endiseleniyorum
Hamzaeymen_donmez Bencede öyle bişey yok benim göğüslerim de doğuma yakın kocaman ve semsert olmuştu ama sütüm yoktu yani alakası yok takılma boşver
buseakinn Ezgipalut kızlar benim 28. Haftamda göğüsümden sıvı gelmeye başlamıştı şimdi 2. Gebeliğimde 32. Haftam bitmek üzere az geliyor. Bende ilk doğumumda hemşirelerden bebek çektikçe o kanalların açılıp gelmeye başladığını öğrenmiştim ki ilk bebeğimde sezeryanla olmasına rağmen sütüm baya vardı ama bunu bilemiyorum
Benay10 Ezgipalut sen onlara bakma göğüslerin terbiye olunca ne diyecekler iyice şaşırdı millet valla ya bol bol su hurma havuç rezene iç sütün gayrette iyi gelir strese girersen gelmez gelse de azalır bunu unutma kafana birşey takma eğer sezaryen olursan sütüm gelmiyor diye asla korkma iki gün sürüyor bazen gelmesi doğum yaptığında sütün kontrolsüz olarak gelecek hatta bebeğin uyuduğu için sağmak zorunda kalacaksın deyse ağrıdan duramaz mastit olursun bir süre sonra göğüsler terbiye olur yani kafasına göre akmaz o zaman göğüsler yumuşuyor yani korkma aaaa göğüslerim yumuşadı sütüm yok deme hemen göğüs terbiye olunca göğüs yumuşar bir de günde 5 bez değiştiriyorsan sütün yarıyor demektir
Muneweralp Ezgipalut bence sen herkese kulaklarını tıka çünkü herkesi vücut yapısı farklıdır bence sen beslenmene çok dikkat et sütün beslenmeyle ilgisi çok fazla valla 75 sütyen takıyordum hala öyleyim ilk bebeğimde biberon dolduruyordu sütüm öyle çoktu umarım bu bebeğimde de öyle olur yani kimseye takılma. Büyük küçük sert yumuşak bakmıyor sadece iyi beslen gerisini Allah’a bırak 🙏
Thanim Ezgipalut hiç kimseyi dinlemeyin çok biliyorlar her zamanki gibi... benim gögüslerim de bir değişiklik yoktu ciddi anlamda çok şükür sütüm oldu kimseyi dinlemeyin endişelenmeyin sadece emzirmek isteyin ve en önemlisi bol bol su tüketin :)
azizeguneyy Ezgipalut çocuk doğduğunda ilk sütü gelenler oluyo kimse boş konuşmasın. internette doktor açıklamaları var. doğumdan sonra bile süt fışkırmaz memeden. az az gelir.
sndserdgn Ezgipalut sütün gelmesi tamamen beyinle alakalı o yüzden öyle şeylere pek takılma sen iyiyi düşün gelir
butterfly4 @Ezgipalut 1 aylık taze anne olarak şöyle söyliyim, benim hamileliğimde göğsümden bir damla süt gelmedi bazılarının geliyormuş, ve göğüslerim yumuşaktı, doğumdan sonra hemen sütüm gelmedi ama sonrasında sütüm geldi çok şükür
Ferina Ezgipalut kuzenimin gögüsleri pamuktanda yumuşaktı 🤣3 tane kızı var hepsini 2 seneye yakın emdirdi🤣🤣sütten bol bişey yoktu maşallah 💐