zelistsn İlk hamileliğim ve bilgisizim sürekli karnımda böyle yatıyor ve canımı açıtıyor normal mi resimag.com/p1/8cfe9049fb6.png
Dilara25 zelistsn normal poposunu dikip yatıyo işte 😄 bnde cok oluyo hatta bazen komik oluyo doktoruma hiç sormadım ama internette normal olduğunu okudum sen sor istersen için rahat etsin he bi de birisi bana anne cok yorulunca bebek o şekilde kasılıyo demişti pek doğru bulmadım bilmiyorum
kyr9324 zelistsn Bende de 16.haftalardan beri oluyor bebek büyüdükce dahada belirgin oluyor hafiften nefesimi kesiyor gerilip rahatsız ediyor bi iki dk ya geçip gevşeyip düzeliyor
zelistsn Şimde tekrar yükledim bi bakar mısınız sanırım karın böyle sertleştiği zaman sancı oluyormuş bide canımı yakınca merak ettim panik yaptım biraz
Krdlnyldzn7 zelistsn bazen benimki de yapıyor böyle , canımı da yakıyor , az daha zorlasa ordan çıkacak zannediyorum 🙈 bir süre sonra düzeliyor . Biz 34 haftalığız şuanda , normaldir heralde diye hiç araştırmadım , yer de daralıyor artık sığamıyor 🙈🤷♀️
Nazo08 zelistsn bende 9. Ayın içindeyim 4 kilo aldım benim de böyle görünüyor. Fazla kilo almadığıma yoruyorum.