Edapkdmr 30+5 im 1.670 gram bana çok az geldi bi arkadaşım 32. Haftada 2.250 gram bebeği var sizde durumlar nasıl kilo alması için ne yapmalıyım
Eseenn Edapkdmr Karşılaştırmayın her bebek bir olmaz 😊 doktorunuz herşey yolunda diyorsa döküntü yok demektir 😊 benim 32 haftalık daha 1700 ve çok sağlıklı olduğunu sorun olmadığını söyledi doktorum 😊
defne55 Edapkdmr her bebek bir olmaz canım benim 30 haftada 1500 gramdı 32 haftada 2050 gram haftasından 1 hafta büyüktü her bebeğin gelişimi farklı oluyor
azizeguneyy Edapkdmr diğer bebeklerle karşılaştırma yapma ona bakarsan benimde 34. haftada 2 kilo 120 gramdı
Babuze Edapkdmr kızım 2850 doğmuştu 4 aylık olduğunda öyle iyi olmuştu ki kilolu bir bebekti yani zayıf doğan bebekler daha çabuk kilo alıyor bence
Kubraaas @Edapkdmr öncelikle bebeğinizi diğer bebeklerle karşılaştırmamalısınız. Benim sizinkinden az mesela bazılarından da çok. Doktorunuz az demediyse sorun yoktur.
Prens12_annesi Edapkdmr cnm bende 30+5 ogluşumum kilosu geçen hafta 1200 gramdı bana az geldi ama doktorum kilosu iyi dedi herşey yolunda dedi çok şükür bence endişe etme 😊