Minigimvebiz Iyi akşamlar arkadaşlar. Adetim üç gün gecikti bugün beta 1108 çıktı. Ben geçen hafta öğrenmiştim hamile oldugumu ama sürekli kan vermeyeyim diye kan için bugünü bekledim. Geçen yılda hamilelik geçirmiştim adetin 5. gününde 3453 çıkmıştı. Bu sonuçta bugünkü sonucun yanında görünüyor. Bugünkü sonucu az önce laboratuardan aldık doktora göstermedik laboratuardaki görevli eşime iki gün sonra tekrar kan versin demiş. Eski sonuç gibi yüksek olursa kesin vardır demiş. Ama ne alaka bu değer de gayet iyi değil mi zaten. Hem arada gün farki da var o zaman gecikmenin 5. günüydü şimdi 3. günü. Iki hafta sonra da doktora gideceğiz inşaallah. Kan vermeyi düşünmüyorum ama aklim karıştı sizce ne yapayim? 😒😒
Ummugulsum_44 Minigimvebiz var zaten ben ilk öğrendim 1517 civarıydı 4 haftalık civarı dedi kontrol amaçlı artışa bakalım dedi ebe bir hafta sonra 5000 küsür çıktı şimdi 8+4 üz şükür
azizeguneyy Minigimvebiz benim betam 221ken hamilesin dediler bacım seninki benimkindeb kat kat yüksek hamilesin💖
Deletedmom2224 Minigimvebiz bu deger gayet iyi saçmalamış görevli iki gün sonra 2200 filan çıkmasi lazım ama zaten iki sonra kan vermenize gerek yok doktora gitseniz kese bile gözükür uğraşmayın hiç 😊
Minigimvebiz azizeguneyy evet canım hamileyim şükür ama değer bu kadar yüksekken tekrar istemeleri aklima takıldı
Ummugulsum_44 Minigimvebiz olabilir artışa bakabilirler bir arkadaş ta iki gün üst üste git artış oranını kontrol etsinler demişti kendisi öyle yapıyormuş filan ama ben gitmemiştim bir hafta sonra gitmiştim