Meyall tugce_2501 sizinle günümüz aynıymış ☺ sancınız harhangi bir belirtiniz var mı benim hiçbir belirtim yok da 😬😂
tugce_2501 hunilimom ınsallah perşembe gününe kadar gelmezse suni yicem kendiliğinden gelir insallah 🙄
tugce_2501 hunilimom Yok korkmuyorum ama bebegimin kalp atışlarında felan sorun olursa hemen sezeryana alırlar diye korkuyorum sezeryandan korkuyorum herşeyin normal ilerlemesini çok istiyorum 🤲🙏
Bsrnhtn Bende 38 haftalik oldum öyle bir baski yapiyor ki vajinaya simdi doğuracam diyorum😁ama nts ye falan girdim hersey normal cikti doktorda normal dedi ama bence bu baski hic normal degil cikmak istiyor ama çıkamıyor gibime geliyor 😅nefesimi kesiyor artik🐣💕
tugce_2501 Bsrnhtn ınsallah ya bugün akintim baya fazla geldi bide ağrı hissedince doğum yakindir diye düşündüm 😍🤗
MuM Vajinada varis olusuyormus, agrı sebebı bundanmıs Hamılelık basından ıtıbaren spor pilates yapılınca az oluyormus doktorum dedı banada
tugce_2501 Meyall yalancı sancilarim var hatta nstde çıkıyor ama düzensiz işte bunun harici akintim biraz fazlalaştı çatı agrım var bugün bilmiyorum inşallah gelir perşembeye kadar 😍insallah bir avazda bebegimize kavusuruz
Meyall tugce_2501 beyaz bi akıntı mı sizinkide ben bazen işiyorum sanıyorum bakıyorum ki beyaz akıntı benim de çok arttı. 🙅 çatı muanesi yapıldı mı size , amiiinn inşallah bu mübarek gün hatrına 🙌💕
tugce_2501 Meyall hafif sarı benimki 😊evet 1 hafta önce çatı muayenesi yapıldı normal doğum için uygun dedi doktorum ama açıklık yoktu sanci var ama düzensiz 🤗
tugce_2501 Meyall Ben görmicem 40+5 'te yani haftaya perşembe günü kontrolüm var yatış vericek büyük ihtimal 😊 senin hic sancin felan olmuyor mu peki canım
Meyall tugce_2501 sadece kalçama girdi toplam 10 kez falan onun dışında hiçbir sancı yok malesef canım.. Çatı agrısı çok var akıntı falan var ama malesef sancı yok