Sinemkurtkarakussk35 Ben 3 ay önce düşük yaptım, hamile olduğumuda dün öğrendim2 haftadır kasıklarım aşırı sancılar oluyor ara ara ağrıda oluyo korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba ?
BraSouksu Sinemkurtkarakussk35 ilk aylarda bende kasık ağrısı çektim normalmiş. Kendinizi yormayın uzanıp dinlenin ilerleyen zamanlarda geçiyor
ZeynepFatih Sinemkurtkarakussk35 Canım ben hala çok fazla ayakta durunca ağrılarım oluyor normal rahmin genişliyor ve ilk haftalarda daha yoğun oluyor içini ferah tut sağlıklıca kucağına alırsın İnşaAllah ☺
Sinemkurtkarakussk35 Geçen gün ağladım sancıda ilkte de yaşadım ama bu kadar olmamıştı öğrendiğimden beri uyuyamaz oldum korkumdan artık illkte 1.5 aylık düşüktü korkuyorum
FatmaT Benim son adetim 25 ekim ve ovulasyon günümden belli bende hem kasik Hemde bel agrilari cekiyorum bilmem nedir. İnsallah hamileyimdir, doktor kaliteli yumurtlama demektir dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah güzel düşünelim güzel olsun. : )
Sinemkurtkarakussk35 Teşekkür ederim 😊 inşşallah sizlerinde herşey gönlünüzce olur sağlıkla kucağınıza alıp bir ömür huzurlu yuvanızda yaşarsınız 🙏🏼