fkaya Kizlar var mi bnmle ayni haftada olan. Bugun doktora gittim ilk defa. Karin usg ile bakti. 3 mm kese gordu. Icinde yolk belli oluyo dedi. Haftaya da kalp atisi icin cagirdi. Sizde durumlar nasil :)
Ireml fkaya neden haftaya dedi ki acaba kuzum henüz kese 3 mm mis haftaya duyulması zor çünkü kese 20 mm olduğunda bebek net görülüyor kalp atışı duyulabiliyormus ve kese de hergun ortalama 1 mm büyüyormuş bence biraz daha bekle boşuna gel git yapıp üzülüp strese girme ben keseyi gördüğümde 4 mm di doktor 3 hafta sonra gel dedi kesin duyabilmek icin
Ayisigi fkaya bende dün öğrendim hamile olduğumu 185 çıktı değerim kanda yarın doktora gidicem bende acaba benim kese ne zaman gözükür senin kaçtı değerin canm gözktüğünde
Serpiltsn fkaya bende 4+5 in daha doğum doktoruna gitmedim gitsem gözükmez dediler kese biraz daha beta hcg nin artısını bekliyorum
Suraozgun Bende 4+2 de 0.36mm gördük minicik kesesini haftaya daha net görürüz dedi 5+2 de tekrar gideceğim yani 🙈 hiç belirtiniz varmı benim ara ara bulantılarım kasık batmalarım oluyor göğüslerim şişti ama indi anlamadım bende
fkaya Suraozgun bnm gohus uclarim cok aciyor, surekli idrara cikiyorum ve kasiklarimda batmalar oluyor :)
fkaya Ireml aslinda pazartesiye cagirdi ama bn 3 gun one cektirdim. Duyulursa duyulur. Duyulmazsa bi daha gideriz. En buyuk derdimiz git gel olsun :))) ustten gozukmese de alttan gozukur zaten. Bakar mi bilemem ama gorcez :)
Loresima3 fkaya aynı şeyleri yaşıyorum ben de 🥰🤗 5+3 üz, 5+6' da gideceğiz keseyi görmeye Geçen gün gittiğimde emin olmamakla birlikte %80 ihtimalle keseyi gördüğünü söyledi ama çok erkendi tabi
TunarinAnnesi Kmndas Ayisigi Loresima3 Loresima3 Merhaba Canlar Öncelikle size sağ Salim bebeğinize kavuşmanizi dilerim 🙏Bu ay 5+1 deyim Happy moma göre daha hcg vermedim İnşAllah yarın kan vermeye gidicem https://imgyukle.com/i/EaUp4M kızlar 6 gün adeti geçip testi böyle gösterip Hamile olan varmi Aranızda ?
Defneemir35 Loresima3 selam benimde 5+0 de gittik karnımdan keseyi çook küçük var dedi ölçümiycek kadar küçük ama alttan baktı dış gebelik mi diye net değil dedi doktor kan tahlili istedi 3545 çıktı salı günü Bi daha keseye bakıcaz sizce normal mi ben çok stres yaptım salı günü görünür mü sizce
fkaya Ayisigi bn en son pazar gunu vermistim kan. 170 di. Bugun gozuktu iste. Ama doktorun makinesi 0 daha onun etkisi olabilir :)
Kmndas Ayisigi benim kese 4+2 de 6mm olarak gözüktü ama doktor zayıfsın karnında hiç yap yok ondan gözüktü dedi 5+2 de tekrar gittim 11 mm olmuş ama çocuk gözükmedi 6+4 de falan gel dedi tekrar gidecem Perşembe günü bakalım
fkaya TunarinAnnesi bn 2. Cizgi goruyorum orda. Hayirli olsun :) yumurtlama gec olmusssa boyle gorulmesi cok normal :))
Nazli_bebegim TunarinAnnesi yok canım benimki 5 gün geçti yaptım gayet belli iki çizgi çıktı ama yinede hakkında hayırlısını dilerim 😊
fkaya Defneemir35 Defneemir35 hic stres yapma cnm. Bi kac gun bile ultrasonda cok fark ediyo. Bi de ozellerin mak. Devletten 100 kat iyi. Bnm 5 0 da 3mm di. 6 0 da 11 mm idi. Ayni gun alttan bakinca 2 mm bebegimi gorduk sukur 💓 iyi dusun iyi olsun
Defneemir35 fkaya bende özele gidiyorum canım ama ne bilim yarın tekrar gidicem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız 😍❣️