Duruveannesii Kızlar şeker Sakızlar varya onlardan çiğniyordum dişimin dolgusunu çıkarttı 34 haftalık ta hamileyim acaba doktora gitsem birşey yapabilirmi yoksa artık Doğumdan sonra yamı kalacak
Real Duruveannesii dolguda herhangi uyuşturucu yapmasına gerek yok zaten oyuktur orası hemen doldurur.boyle kalırsa bişey yedikçe disiniz kırılabilir .
hunilimom Duruveannesii benim cıktı canım 😂😂 baya da ağrı yapmıştı en son diş acile gittim haftam ilerde olduğu için sadece pamuk doldurdu doğum dan sonra gel cekelim dedi korkumdan gitmiyorum 😂😂
Duruveannesii Real randevu tarihine de çok var iki hafta ozaman da artık Doğuma daha çok yaklaşıcam en iyisi Doğumdan sonraya bırakmak herhalde Of yani kaç kişinin başına gelir acaba hamileyken dolgusunun çıkması 😂🤷🏻♀️
Real Duruveannesii ama o tarafla bişey yemeyin içi boş olduğundan kırılması daha kolay.dogumdan sonrada hemen yaptiramayabilirsiniz çünkü bu seferde emzirdiginiz için soru işaretleri olacak kafanızda.
Duruveannesii Real evet haklısınız Off nerden de yedim o şekeri dikkat etmeye çalışıcam artık randevuyu yine de alıcam o zamana kadar ağrı felan olursa en azında aldığım tarihte gider gösteririm doktora o zaten yapılması gerekeni bilir
Duruveannesii 2kizanasi ilk 3 ay bide son 3 ay yaptırmayın birşey diyorlar şimdi internetten uzman tv den dinledim 😏
Duruveannesii hunilimom doğurdunuz mu şuan neden gitmediniz gitseniz keşke birşey olmaz ki en azından o ağrıyı çekmeyeceksiniz bir daha ☺️
hunilimom Duruveannesii doğum yaptım 4 ay oldu ama.bu seferde emzirdigim için narkozsuz teklif ettiler bende kabul etmedim
Atnb Benim dişim kökünden kırıldı canım komple gitti doktora gittim bişe yapmadı ağrı yoksa doğum sonunu bekle yoksa bütün riskleri kabul etmiş olursun dedi görüntüsüne tahammül edemesem de mecbur doğum sonuna kalacak yalnız değilsin yani bu konuda