sevgitekes Merve6475 de mi doktor rahata mı kaçmak istedi bişey anlamadım kafama takıldı güvenimi sarsıyor ama normal istiyorum hala
sevgitekes Gizemm00 öyle de sonuçta 15 16 da değilim resitim kendime güvenmesem istemezdim tehlikeli bişey olsa
Gizemm00 sevgitekes öyle tabi ben daha küçük yaşları örnek verenler için söylemiştim :) sen karar verebilecek yaştasın başka bir doktora da danışabilirsin bence
sevgitekes tugce_2501 son ayımız hep takibimi kurtajimi bile bu doktor yaptı normal doğuma ikna edicem inş 😔
sevgitekes Ruzgarhatice bence risk olmadığı için demez bizimki rahata alışmış son ana kadar normal istiyorum diycem bakalım
Ruzgarhatice sevgitekes inşallah hakkinizda hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin yavrunu 🤲❤
sevgitekes Roje ayn Dinlemedim ona kalsa gün vericekti sezaryen için istemedim iki hafta sonra gel dedi inş Sancim kendi gelir o zamana kadar
Elmiramm sevgitekes ah kuzum ben 17 me gireli 4 ay olmuştu ilk doğumun da Allahım yardımcın olsun doğumun yaşla alakası yok ilk bebeğimi de düşürdüm ben 15 yaşımda şimdi 3.cü hamileliğim yaşım 32 acayip zor geçiyor şimdi
sevgitekes medine_ Dinlemedim Ztn doktorun her dediğine Evt denilmez normal istiyorum dedim eşime kalsa korktu kabul ediyodu Napsin bilmiyo
Prenseslerinannesi sevgitekes ben 18 yaşında çok güzel bi doğumla kızımı kucağıma aldim hemde 3 saatte çatı problemin yoksa kesinlikle doktorun dediğine bakma cnm
Cagla22 sevgitekes canım benim annem ablamı 17 yaşında normal doğurmuş hemde evde ebe eşliğinde hiçte bir şey olmamış . Ama tabi sancın gelmezse durum kötüye giderse sezeryan ol aksi bir durum olmasa normal bence senim doktor sezeryan odaklı
sevgitekes Cagla22 ayn öyle bende inş su veya Sancim gelir de normal olur çok istiyorum hem sezaryen da süt gelmeme bebekle ilgilenememe sorunu var daha rahat olurdu normal
Prenseslerinannesi sevgitekes bence kabul etmeyin Her şeyin doğal olanı en güzeli hakkınizda hayırlısı olsun inşallah
Cagla22 sevgitekes yok canm bnm kuzenim sezeryan oldu geçen sene anında sütü geldi hemde fışkırarak maşşallah 2.günü de ayagıya kalkıp yürüdü. Hala da emziriyor. Herkeste öyle değil o
PnrGg sevgitekes tabi ya önceden kadınlar 16 17 yaşlarında o yoklukta sezaryenle doğuruyordu zati😂 Allahım ya. Ne alaka eski kadınlar nasıl normal doğurmuş onlarda etten kemikten bizim gibi🙄