Muallimehanim Bende geçen sene spinal sezeryan oldum,benim yaptığım en büyük hata çok ağlamam oldu çok korktum çünkü ameliyata girmeden bi gün önce sezeryan ameliyatı izledim o yüzden başıma ne gelicek biliyordum çok korktum hep ağladım çıkana kadar,size tavsiyem kayısı suyu için bol bol bide mutlaka kafein çok alın çünkü ben az aldım hala çekiyorum sancısını belim hep ağrır,bol bol kahve için bitter çikolata yiyin ameliyattan sonra,bol bol yürüyün,gazınız geldiği zaman sakın ama sakın tutmayın hemen bırakın çünkü tutarsanız gaz sol omuza çıkıyo ve inanılmaz bi ağrı sancı oluyor,beni mahveden sadece o ağrı oldu gaz ağrısı oldu onun dışında çok rahattım hiç dikiş ağrısı çekmedim hiç kesik yanması hissetmedim ablamda sezeryan olmuştu oda çok şaşırdı yanma hissetmememe,bide kendinizi salmayın hep güçlü olmaya çalışın ben 3 gün falan ailemle kaldım sonra tek başıma bebeğime baktım ve çok çabuk toparlandım🤗umarım sizinde ameliyatınız çok kolay geçer ve sonrasında hiç zorlanmazsınız Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin♥️