TDK Ben aşeriyorum. 2 ayımız dayız bu normal mi bir de aşeediğim şeyler çok fazla sürekşli Fast food abur cubur. Normalde çok dikkat ediyorum. Ama eşime söyleyemiyorum çekiniyorum.
Blackmom TDK Normal canm bende ilk ay hamburger hamur işi ekmek içi tarzı şeyler istiyordu canm 😅 ama kg almamak için tutuyordm genel de kendimi 🤦🏻♀️
aslimutlu1 TDK gayet normal seyler . Çekinme, isteki o da anlasın onun yavrusu sonucta . Onunda cocugu . Yaptıysa , alıcak elbet
TDK Nesexx evet ama işte bilemiyorum bir de midem çok bulanıyor sadece canım onu istiyor. Ama ne bileyim sürekli çekiniyorum. İnsanın kendi işi gibi olması kadar güzel bir şey yok diyorum içimden. Alır yapar getiri de ben çekiniyorum işte
azizeguneyy TDK valla ben yedim ilk aylarımda herşeyi ama son aylarda ödem yaptı sıkıntı oldu şimdi doktorum yediğim herşeyi yasakladı
Demlidem Mervemm afiyet olsun iyi yapmışsınız bende 1 kere yedim ama kendini tutmasam hergün beynimde hamburger pizza çikolata dönüyor😂
Mervemm Demlidem Bn ilk gebelikte Kiz hamburger rüyamda bile gördüm yemedim ama 🤣🤣🤣 bu sefer bunda dedim yemesem bi yerim şişer mazallah 🤣🤣🤣