Mervekara95 Kızlar 6+0 ım ama bugün ağrım çok şiddetli 😟 bulantılarla birlikte kasıklarıma ve belime bıçak saplanıp geri çekiliyor sanki 😕 sonrada adet olacakmış gibi daha hafif ağrı kalıyor 😢 Var mı yaşayan?
Sedanurr_16 Mervekara95 bende 6+5 im bulantılar agrılar akıntı bendede var 🙄 heran adet olacak gibiyim .
Eaa_00 Mervekara95 ilk haftalarda bende de oluyordu ama geçti şuan 14 haftalığız korkulacak bişey yok ağrı hissettiğinizde yatıp dinlenin iyi gelir☺️
Mervemm Mervekara95 Ben 2 gündür aynı şeyi yaşıyorum ya tam ben soracaktım inan uzanırım geçiyor bende 7+6 yim
Mervekara95 ycllksa Kanama yok şükür canım sadece açık renkte akıntı var oda Progestan yapıyordur diye düşünüyorum korktum valla bu kadar şiddetli olunca 😕
Mervemm Mervekara95 🤭 bende bide 1 düşük bi kayıp olunca korkuyor insan ama bebisimiz ufakta olsa hareket ediyormuş indan o ağrı bana arkadaşım doktor öyle dedi rahim açılıyor ki bebisimizz gelişsin
anne543769 ya kızlar bende 6+2yim mide bulantısından öğürmekten hiç birşey yiyemiyorum dün doktorum mide bulantısı için ilaç verdi. aranızda bulantı için ilaç kullanan var mı bana aşırı uyku yaptı ya sizlerde durum nedir