Pnr347 Babasının tabiriyle aslan parçamıza beklenmedik anda çarşamba günü 23:20de kavuştuk bin şükür 😇 sabırsız davrandı minnoşumuz😇 Merak ettikleriniz varsa buyrun😌
Selufkaa Pnr347 canım hayırlısı olsun❤️ Doğum hikayeni merak ettim, bebeğinin erken Doğum riski mi vardı
Pnr347 Selufkaa bebeğim hep önden gidiyordu ve aşağıdaydı kanala yerleşmişti ama illa erken olacak önden gidiyor çünkü diye bişey demedi doktorum lakin ansızın sürpriz yaptı oğlumuz bize 😇😇
sevval55 Dikişin vb var mı sancı çok çektin mi dogum ne kadar sürdü ne sürede toparlandın yürüdün vb😬😬
Pnr347 sevval55 dikisim var canım suyum gelmedi sancıyla gittim 1 buçuk saate de oğlumu kucağıma aldım😇
Pnr347 02.10.2019da gündüz stabil kontrolüme gitmiştim😊. Ultrasonda bakıldı ve herşeyi çok iyiydi çok şükür😊. 2 gündür agrım vardı, bu durumu doktoruma söylediğimde çatı muayenesi yapalım bakalım dedi ve 2 cm açıklığın var ben bu hafta sonuna kadar bekliyorum bebişi dedi 😲😯😨😧 ve eşimle çıktık biraz yürüdük oğluşumuza bir iki biseyler daha aldik🎀🎗🎁🎉 ve eve geldik. Ağrılarım biraz daha çoğalmıştı ve dakika tuttum 5dkda bire indi ve 1 dakika süren sancım oluyodu ama hala doğum olacağını düşünmüyodum çünkü suyum falan da gelmemişti🙄🤔. Daha sonrasında iyice dayanamayacak hale geldim ve eşimle hastaneye yola çıktık, yoldayken de 2-3 dkda bire düştü sancılarım😱😰. Sonunda hastaneye geldik ve nöbetçi doktorum kontrol etti ve 5 cm açıklık var çok güzel dedi ve doğum için yatış dedi tabi bu arada kendi doktoruma da haber verildi. Yukarı odaya çıktım nstye bağlandım ve stabil diğer şeyler de yapıldı🛌. Ebem geldi ve benimle çok ilgilenmişti, her sancım geldiğinde ıkınmamı ve nasıl ne yapmam gerektiğini söyledi ve çok çok ilgilendi Allah razı olsun ondan😌🤗. Daha sonra açıklığım yeterli düzeye gelince doğum odama girdim ve çok şükür bin şükür Allahıma, yavrumu Yiğit Efe'mizi kucağıma aldım😇😇😇😇😇😇. Dünyalar benimdi artık😌😌😇💙. Biraz gördükten sonra kontroller için bebişimi götürdüler, bana da o sırada dikiş atılmış baygındım. Doğumum 1 buçuk saat içinde oldu. Sonra odamda gözümü açtığımda, ""Çok şükür Allahım.. Bana çok kıymetli iki hediye, iki emanet verdin"" dedim. (Biri eşimdi, biri yavrumuzdu)....