H_minsna Kızlar 5 bucuk aylık hamileyim bugun ehliyete kayıt oldum mecbur kaldım eşim işten izin alamıyor her kontrolde de otobusle gıtmekten yoruldum 1 ay içinde ehliyeti alıcam inşallah sizce iyimi yaptım bilemiyorum bebeğimi riske atmamışımdır umarım aranıza ehliyet alan varmı hamile iken??
organicmonkey H_minsna niye tehlikeli olsun, hamilelik hastalık değil ki, gönlünüzce hareket edin. 38inci haftadayım, hala çalışıyor, hala araç kullanıyorum. Lütfen kendinizi kısıtlamayın.
Selay H_minsna bende istiyorum ama cesaretim yok 20 haftalığım Bebek doğunca hiç alamam bu aralar aldım aldım
H_minsna Sermec Çok sağol canım içim rahatladı 1 ay içinde olacagı için son atlarım olsa yapamazdım da daha yenı yenı de karnım çıkmaya başladı tehlikelimi olur dıye karar vermemişti çok sagol🙏
H_minsna organicmonkey Tabiki öyle ben korkmuyorum asla kısıtlamam zaten etraftaki ınsanlar tedırgin ediyor daha çok insanı çok şükür kayıt olduk bebeğim bana uğurlu gelicek inşallah 🙏
H_minsna Selay Tabiki bence en dogru zaman bende aynısını düşünüp Bi anda karar verdım doğum olucak bebek için her defasında eşimi beklemek istemiyorum kendı işimizi kendimizde goruruz zaman geçmeden sende yap 😊
Hzlhakko H_minsna ben iki türlüde kullanıyorum en başta manuelde rahattım ama artık değilim. otomatik kullanacaksan fazla sıkıntı olmaz kemer sıkarsa çekersin elinle en fazla ama manuel ise iki el direksiyonda oluyor kemeri tutamıyorsun debriyaj kasmaktan ayağına kramp girebilir 30 haftalıktan sonra ağırlaşıyorsun kısa mesafeleri kaldırabiliyorsun
Burcuabc H_minsna bende yeni.aldm 28 haftamda hatta.daha.insiyatif kullandıriyolar saolsunlar 🤣🤗 basarilar
Nurr H_minsna çok iyi yapmışsınız en iyisi otobüsler çok zor oluyor bende yazilmayi düşünüyorum şart çocuklu olunca nekadar verdiniz acaba
H_minsna Nurr Tabiki geçen bineyim dedim otobusğ süren beyfendı zaten çok hızlıydı ee herkes gozumun içine bakıyor kımse yer vermıyor 😂 kaldım ayakta en sonunda gıttım 2cı gun yanı buuun kayıt oldum😂