lavyu
Merhaba kızlar ben 5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için... kürtajdan 29 gün sonra ilk adetimi gördüm diğer 29 gün sonra ise 2. adetimi gördüm bu ay ise yine günüm olan 2 Ekim de leke geldi 3 Ekim de leke biraz kana dönüştü buraya kadar her şey normal diğer 2 ayda da aynı böyle olmuştu ama bu ay kandan sonra tekrar lekeye çevirdi sonra hiçbir şey gelmedi ve bugün tekrar leke başladı normalde leke gelir kan gelir ağrım başlar ve sökülürüm... kızlar çok korkuyorum 3 ay korunup bırakın dedi doktor bu ay adetten sonra bırakacaktık korunmayı şimdi ise hiç ağrım falan yok böyle bir şey başına gelen var mı ? yardımcı olur musunuz bana :(
Badevehande
Korunma yönteminiz nedir ayıp olmazsa ? Çünkü geri çekilme yöntemi etkili olmuyor
lavyu
Prezervatif..
lavyu
hamile değilim... sadece adet olucam da olamıyorum gibi şuan da da sol kasık bölgem de belli belirsiz ağrı oluyor kürtajla bir ilgisi olabilir mi acaba :(
lavyu
Salı günü boğazım ağrıyordu ve öksürüyordum sırf adetimi etkilemesin diye ilaç bile içmedim ıhlamur limonla geçiştirmeye çalıştım bunların bir etkisi olabilir mi şimdi yine lekeler geldi kafam karma karışık oldu....