Cigdem07 Bsraahmet Mide yanmasının haftası yokki canım ölüyorum resmen 😃 şuan bile bogazım kaynıyor . Mide bulantısı bundan daha iyi şuan 32. Haftamdayım 😊
Merve9335 Bsraahmet aylardır çektiğim sıkıntı mide yanması günde 2-3 rennie tb çiğnemek zorunda kalıyorum dayanamıyorum artık
Cigdem07 Bsraahmet Yarın doktor kontrolum var yarın öğrenicem ☺️ En son 17sinde gitmiştim geçen ay 1500 demişti doktor ☺️
Deletedmom0019 Migdem asiri derecede yaniyor su icsem bile yaniyor dogurana kadar nasil dayanacagim bilemiyorum 🙁 bu arada 32. Haftamdayim 1 aydir siddetli migde yanmasi yasiyorum
Gul94 30+1 ancak miğde yanmam hiç olmadı denecek kadar az yani belki üç defa yaşadım şimdilik sonra ne olur bilemem ama saat 6 dan sonra bişey tüketmiyorum ilaçlarım dışında ondan dolayı miğde yanması yaşamıyorum
Bsraahmet Cigdem07 maşallah ya bende 27+5 de gitmiştim ama 1 h da fta onden gidiyor yani 28+3 haftalık gözüküyor kilosu 1240 gr Dı 31 haftada cagırdı bakalım kaç gr olmuş 🥰❤️
Cigdem07 Bsraahmet Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda :) bizim haftası ve kilosu eşit bi sıkıntı yok şuan haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz kilosu felan iyi dedi ❤️ Yarın gidicem bakalım kaç kg oldu 1 ay kaldı dogurmama ☺️😃 heycanlıyım