Burcu2121 Merhaba kızlar Yumurtlama günüm 6 gün önceydi bugün tekrardan baktım 2.çizgi çıkmış ama adetimede 9 gün var. Sizlerde de böyle olan var mı?
Gullcha Burcu2121 ovulasyon testi ile gebeliklerini ogrenenleride gorduk canim yinede emin olmak icin kan verebilirsin insallah vardir 😊
sumosgoksu Ben de onu merak ediyorum canım 10 gün önce yumurtlama ve çatlama gördük bugün ovulasyon yine koyulaşmaya başlamış anlamadım
sumosgoksu Burcu2121 kopkoyu iki çizgi çıktı 3 gün devam etti 3 günden sonra silikleşmeye başladı Zaten testleri aldığım sayfa takip ediyordu
sumosgoksu Burcu2121 gebelik testi de yaptım negatif takip eden kadın Geç döllenme olabilir dedi Kasık ağrım çok fazla var Normalde adet olduğum gün kasık ağrım başladı 2-3 gündür Kasıklarım ağrıyor
Burcu2121 sumosgoksu evet yerleşmesi 5 gün sürüyormuş o da en az benim.bildigim. kanda cikar ama pazartesi gunune kadar bekle bakalim🙃guzel haberlerini bekliyorum🙏
sumosgoksu Burcu2121 hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin Bakalım yarın adet olmazsam kan vereceğim