Sltnkktmr 19 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum. Tatlı dilli, ilgili ve normal doğumu öncelik olarak sunan bir bayan doktor arayışındayım. Önerilerinizi bekliyorum 🥰
Hira17 Sltnkktmr benim doktorum çok memnunum özel Ceylan Hastahanesi Sibel akesen bende 19 haftadayım .şuana kadar kime gidiyordun
Sedanurr_16 Sltnkktmr bende Medicalpark Rukiye gönüllü ye gidiyorum . Çok anlayışlı sevecen birsey sorduğumda detaylı bir sekılde anlatıyor çok pimpirikli biriyim. Çok memnunum 😊
Wayward Sltnkktmr medicana müzeyyen uyanık, çok tatlı , sizin isteğinizi göz ardı etmiyor, ben sezeryan istememe rağmen normal de yapabileceğimi söyledi ama yine de kararı bana bıraktı. Bence önemli olan bu karşı tarafın düşüncelerine öncelik veriyor
Buseeeeee Doruk yıldırım embiye yılmaz önceliği normal doğum hatta okadar normal doğum yanlısı ki hastası sezeryan olucak diye üzülen bi doktor ve en ufak sıkıntıda iletişime gecebiliceginiz bi doktor .
Efesevim Wayward çok tatlı bi doktor aşırı seviyorum bende ona gidiyorum her soruma cvp veriyor asistanıyla ikisi çok iyiler
Mugge_1 Prof. Dr. Gürkan UNCU 👌🏻 Umi plaza da kliniği var kendisi çok bilgili işinin ehli. Çok memnunum ikinci çocuğum için yine ona gideceğim 🙏🏻
Havvaaar Sltnkktmr cekirgede evrim aydin benim doktorum cok sicak kanli cok guler yuzlu ve normal dogumdan yana ilk gittigim doktordu ve değiştirmedim de