AhmetPelinKl Kızlar ben 23.haftaya girdim hala magnezyum ve omega 3 kullanmıyorum. Sadece vitamin ve Demir hapı kullanıyorum. Kaçıncı Aydan sonra omega 3 magnezyum veriyor doktorlar? Ya da herkes illa kullanıyor mu
[silindi] AhmetPelinKl vitamin ilacınızın içinde omega 3 yok mu ? Magnezyum doktorum bana 18.haftamda vermişti ağrın olabilir kramplar o yüzden şimdiden başla demişti. Benim kullandığım vitaminin içinde omega 3 folik asit diğer vitamimler var ve 12.haftamdan itibaren kullanıyorum
Kbr AhmetPelinKl ben 3. Aydan beri Regenesis max ve avicenna kalsiyum magnezyum zinci d3 kullaniyorum Regenesis max in icinde yok yok demir omega3 b12 demir b vitaminleri c vitamini Ama kan tahlili falan yapmadi doktorum bebegin ultrasondaki olculerine bakarak verdi
AhmetPelinKl scl [silindi] omega 3 takviyeli imiş vitamin hapım. İçinde rich and DHA ve folic acid, vitamin D3, vitamin E, B12,B6, iron , zinc var. Yeterli o halde 😁
seyhan81 Kızlar bende doktorun yazdığı demir hapını bıraktım çünkü felçli gibi oluyordum kusmak şöyle dursun mide kanaması geçiriyordum. Doktorum altarnatif ilaç başlayacaktı ama istemedim doğal yollarla demiri almaya çalışıyorum. Verdikleri vitaminin içeriğinde okudum 60 mg demir zaten varmış yeterli gelmez mi. Onun dışında keçiboynuzu pekmezi ve kara üzüm tüketiyorum ara öğünlerde az miktar.
Adabahar Ben 19. Haftamda başladım magnorm magnezyum ve osteozinç d tamini bir de elevit vitamin son olarakta kan hapı kullanıyorum ama magnezyumun çok faydasını gördüm aşırı eklem ağrılarım kemik ağrılarım oluyordu.. Doktoruna sen söyle cnm ağrın varsa bi şikayetin beriyor ben söyleyip almıştım yoksa o direkt başlatmadı
scl O kadar bel ağrısı çektim magnezyum vermedi 🙄 bizde 24+1 haftalık olduk hala ara ara ağrışarım oluyo. D vitameni kullanıyorum. Folikasit+demir+b12 kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum.
scl AhmetPelinKl bana doktorum haftada 1 kere başık tüketebilirden omega 3 yazmicam dedi. Ben tüketiyorum bigünümüzü balık günü yaptık o yzden ilaç olarak kullanmıyorum 😌
Pinaryyim 28 haftalıgım sadece kan ilaçı vitamin ve omega kullanıyorm magnezyum vermedi doktorum kalçalarım cok agırmasına ragmen