ftscebeci71 Yavruceylan 35 hafta da 2600 demişti doktor. Pazartesi 37 haftalık olucaz bende merak ediyorum kaç kilo oldu diye. Doktor bi sakınca görmediyse dert etme bence sağlıklı olması önemli sonuçta..
Misskokulumm Yavruceylan az mi geliyor bence gayet iyi benim 37 de 2770 civarıydı doktorum gayet iyi dedi
Yavruceylan Misskokulumm bana da oyle dedi de banaa az geliyo esim 4700 dogmus bende babasi gibi olsun istedim 😁
Sevilypc 34+0 ız ama ultrasonda 34+5 görünüyo kilosu 2600 Biraz iri bi bebek dedi dr. Eşimde doğduğunda 4 buçuk kiloymuş iri doğmuş ona çekmiş sanırım yoksa kilolu bebek hiç de iyi değil. Yeter ki sağlıcakla doğsunlar ❤
Yavruceylan Sevilypc oyle tabi saglikli olmasi daha onemlide esimde benim 4700 dogmus kayinvalidemle yaristayim😁
Serapynr Benim 35+4 ye 2900 grdı.3.doğumum olacak inşallah bunuda diğerleri gibi normal doğurmak istiyorum bizimkinin de kafa öndeymiş korkutuyor beni
Elifaslihan Yavruceylan 39+0 4 kilo ama benimki biraz tospik doktorum normal dogum istedigim icin yemene dikkat et karbonhidrat yeme dedi . Seninki gayet normal sanki 😊