Yasmin0- Selay ben 1 hafta öncesinden randevu alarak yeşilyurt devlet hastanesinde yaptirmistim canım sonuçlarimi aldıktan sonra özel hastaneye gösterdim.
espalp Selay Südekan Klinik Hasan Yıldız’a yaptırdım çok memnun kaldım 🙏🏻 Mayıs ayıydı 400 tl vermiştik
Mehtaponur Selay Alsancak mr da yaptirdim yaklasik 8 10 dk surdu Adini unuttum ama soyadı gürçinar di bayan di. 4 boyutlu gormek istersen 250 tl. Nirmal ultrason gibi 150 tl ama ultrasonu hastanedekine gore daha netti. Guzel yorumlar yapti bilincsiz degildi.
Sertap_2020 Canım biz çarşamba günü yaptırıcaz nasip olursa. Normalde özel çınarlı hastanesinde Onur Bey e gidiyoruz ama detaylı ultrason için bizi daha kapsamlı bi doktora yönlendirdi bu doktor genelde riskli doğumlarda çok bilinen biri. İşinde çok iyi yani alsancak tarafında kendi muayenehanesi var adı Barış büke memnun kalcağımdanda eminim yine yazarım muayeneden sonra 😊
tumerseyma Sertap_2020 ben de onur beye gidiyorum kendisi yapmıyor mu şaşırdım su an 🤔 daha detaylı zamanım gelmediğinden bilmiyordum
Melike35 Bende Alsancak’tan iki fiyat almıştım biri 450 - 500 dedi biri Şimdi 39 olduk yani gitmedim ben Devlette olanıda kaçırdım süresini randevu alamadığım İçin Doktoruma da gidemedim dedim tamam dedi 😬
Esra_8135 Ben "Alsancak mr" diye bir yerde yaptrdim 250 tlydi hem detayli yapti hemde renkli ultrasnda gosterdi bebisi. Sadece detayli istersen 200 tlydi temmuzda yaptrmstm. Karabaglarda da ozel ege yasam var orda da 200 tl civari onlar disinda sordugum yerler 400 500 demisti.
Selay Esra_8135 sen şu yaptırmışsın 250 tl ya canım. Beni de doktorum yönlendirdi Alsancak Cenk beye 500 dedi fiyat yüksek geldi açıkçası
Selay Yasmin0- devlet hastanesi için geç kaldım sanırım randevu bulamam mecbur özelde yaptırıcam artık
Muneweralp Selay yani gittiğinde boş yer varsa haftana göre yerleştiriyorlar sonuçta belli bir haftada yapılıyor eğer olması gereken tarih boşsa verirler
Sevda_gur Alsancak Baris göruntuleme merkezinde yaptirdim 15 20 dk suruyor ultrason kagidi veriyor renkli gosteriyor ve cd de veriyor 250 tl