huysuzpandaci merhaba arkadaslar hamıle kaldıgımdan berı yatarken saga sola donuslerde kasıklarınım yantaraflarında bı agrı bı kasılma hıssedıyorum. bu agrılara ragmen ultrasonlarda bı aksılık gorunmedı bede doktor her gıdısımde baska sorular sormaktan bunu unuttum hep benım gıbı bu agrıları yasıyanlarınız var mı ?
ftscebeci71 huysuzpandaci Merhaba canım normal onlar 37 haftaya giricem sağa sola dönmekten deli oldum🤦🏻♀️ Bebeğin hareketleri üstüne öyle yani korkma🙏🏻
Beyzanurlina huysuzpandaci 25. Haftalarda oluyodu bende aniden kitliyodu kasıgımı sanıyelık bısey ama geçiyodu
Enna Bende de oluyor doktoruma sordum normal dedi rahimde ki kaslardan rahimin büyümesinden kaynaklanan durummuş bazen birden gülünce öksürünce bile oluyor yada ayağa kalkınca birden kramp gibi girince insan korkuyor maalesef Yine de siz de sorun tabi doktorunuza :)
huysuzpandaci Gizemabc @Enna tesekkur ederım yanı sıddetlenıcenı bılmek pek mutlu etmedı ama zararsız olsunda farketmez.
Kivilipastaa 31+2 bugün gittim doktara seninki gibi tek taraflı kasık batması kasılma oluyo doktor artık Doğuma hazırlık dedi normal dedi ve magnezyum yazdı sende doktoruna söyle mutlaka ilaç verir
huysuzpandaci Kivilipastaa benım okadar ılerı degıl ama hamılelıgım. neyse haftaya randevumda ılk sorum bu olacak doktora tesekkur ederım.