Bebekannesimm Kızlar 16 haftalığız bugün doktora gittik ve girmeden kek meyve suyu içtim girdim göstermedi bağdaş kurmuş oturuyor dedi çok uğraştı donmedi
Prens12_annesi Bebekannesimm cmm banada her gittigimde göstermiyo dedi herkes göstermiyorsa kızdır ozaman dediler ama sonra bir duyduk ki erkekmiş 😂🤣
Mrv_ycgl Bebekannesimm 26. Haftadayiz hala emin değiliz.. erkek gibi dedi doktor ama hep gittigimizde dedigin gibi gostermiyo ayrıntılı da da ayniydi
Bebekannesimm Merakım bi türlü geçmedi göstermeyince acaba kızmı ki diye düşünüyorum kız kısmı utangaç olur göstermez dediler
Afra34 Bebekannesimm arkadaşımın 7 ay boyunca göstermedi kız beklerken erkek olduğunu öğrenmişti hayırlı sağlıklı olsun bundan sonra daha net gösterir öğrenirsiniz inşallah 🤲🏻
Biyolog Detaylıda kesin görürsünüz canim. Çünkü tüm organlarına bakılıyor gelişimi için. Gönlüne göre versin allahim🥰
Deriko 19 olduk bızde ögrenemıyoruz gostermıyor bı kız gıbı dedı doktor sonra erkek dedı sonra emın olamadı kaldık bızde umudumuzu detaylıya sakladık ya hayırlısı artık saglıklı olsunlarda 🙏