elifzeynebinannesi
Merhaba sevgili anneler, blue hause buharli temizlik makinesini vilada yapmak icin siparis vermistim bugun geldi ve denemek nasip oldu..Benim gibi hamilelikten dolayi vilada ve toz almaktan zorlaniyorsaniz şiddetle tavsiye ederim, 15 dk da yatak odasi ve oturma odasi ve koridoru sildim,1 lt lik su hazesini dolduruyorsunuz, o guzelce buharini veriyor surekli ve ileri geri siliyorsunuz, evin tozu gitti, makina cok hafif, buhar gucu guzel,buhar yuzeysel kirleri yumuşatıyor ve pedide guzel siliyor, silim sonrası zemin hafif nemli oluyor oyle aşırı ıslaklık bırakmıyor ve gozle gorulur parlaklık veriyor, pedin alti kirlenince, pedi makinaya atip yikayip, kurutup tekrar kullanabiliyorsunuz, icinden 2 adet ped cikti, parke, fayans, halı, koltukta tozlarını silmek icin genis kullanim alani var, vilada kovasinin suyunu doldur, bosalt, taşı, eğil gibi dertlerden kurtardığı gibi vilada paspasından daha steril geldi bana, buhar mikroplari oldurdugu icin ve kimyasala gerek kalmadigi icin bebeklerimizin sagligi icinde ideal.. Duzenli kullanimda ev akarlarini yuksek oranda oldurdugu ve astim gibi rahatsizliklari engelledigi soyleniyor, sesi nerdeyse hic yok, cok az buhar verme sesi geliyor.. Ben bu urunu hepsi buradadan 120 tl ye aldim..Cok guzel muadilleri var 600-700 civari, karcher, fakir genelde iyi yorum alan urunler ama arcelikin buharika makinasina cok sikayet yorumu gordum.. Beko ve philipsinde var ,onlari incelemedim, hem denemis olayim hemde begenmezsem cok paramda gitmemis olur diye blue hause aldim.. Karcher in islevi daha fazla, pencere, ocak, derz aralari, dusa kabine kadar siliyor ama parcalari cok pahali geldi, yedek ped 100 tl civari mesela, kirec onleyici bobini varmis o da 6 ayda falan degisiyormus o da 100 tl gibi, ondan tercih edemedim..Ama yinede aklimda kaldi karcher, buhar gucu olarak 5 bar olan var, cok guzel basliklari var, ama almam sanirim, fakir markadan da cok sikayet duymadim o da guzeldir bence, alf marka var yanlis hatirlamiyorsam onunda basliklari guzel, fiyati uygun, siz artik arastirirsiniz,hangisi size uygunsa butceye gorede secersiniz, ben cok begendigimden ve viladada zorlandigimdan 36. haftamizda belki faydali olur diye paylasmak istedim, guzel gunleriniz olsun insallh..