Merve6475 Canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum öncelikle🙏 Ben annem de kalmıştım çok iyi bakıyordu bana. transfer olduktan sonra 1.30 2 saat hiç kalkmadım idrara sıkışık çağırıyorlar son ana kadar yapmadım sürgüye yaptım sonunda 🙈 biraz yattıktan sonra sağ a dönerek kalktım dik kalkma ilk 3 gün sadece sırt üstü uzanıyordum lavabo ihtiyacı dışında kalkmıyordum belin ağrır ayağının altına yastık koy ilk 3 günün sonunda sola tarafıma uzanmaya başladım saatte 1 yürüyordum ilaç ihtiyaçları için 2 defa dışarıda çıktım çokta üstüne titrememek lazım ama unutma ilk 5 gün önemli ama sadece dinlen ben oturmadım sofraya hiç annem kahvaltıda da öğlede akşam da hep hazırlıyordu yatağımda yiyordum baza olduğu için kolay kalkıp oturuyordum . Yediklerimde bu arada dediğim gibi sabah kahvaltı da 2 tam pişmiş yumurta yeşillik domates satalalık vs 1 bardak süt peynir yiyordum canım öğleden önce 1 kase kabak çekirdeği ve taze sıkılmış portakal suyu içiyordum akşam öğle yemekler de annem taze fasulye tavuk buna benzer şeyler yapardı kemik kaynatıyordu hergün büyük 1 kase içerdim kırmızı et haşlıyordu havuç çok önemli canım bizim meyve sıkacağı olmadığı için öyle yiyordum 4 5 tane günde asla kapalı şeyler yeme hormonlu şeyler tüketme çok yavaş hareket ediyordum 6ncı gün idrarla çift çizgi gördüm çok şükür şuan 30 haftalık olumlu sonuç alırsın inşallah dualarım seninle🙏😍