Shabb Merhaba gebelikde TSH düşüklüğü yaşayan oldumu bebekde bir problem oldumu?0,001çıktı bende 15haftalık ekiz gebeyim bebeklerime bişey olurmu?doktor ilaç yazmadı.hamiləlikdə olur dedi ama ben çok korkuyorum.
Beklenenan Shabb benim yüksekti onun için ilaç kullanıyorum ama düşüğü bilmiyorum canım umarım bilen biri yazar geçmiş olsun
Yorgunumanne Shabb merhaba benim de tsh 0,005 ti ama burda önemli olan serbest t4 hormonu demişti doktor beni dahiliyeye yönlendirmişti.Belki sizin t4 normaldir.
Deletedmom0098 Shabb benimde yüksek canım 5 aydır ilaç kullanıyorum Korkma sorun olmaz ama dahiliye bölümüne git mutlaka İlaçla düzeliyor hamileliğim boyunca içecem ben ve her ay kontrole gidiyorum kan veriyorum
Deletedmom0098 Shabb doktorum bana bebek ths den besleniyor demişdi bende korkmuşdum ilacın zararı olur diye ama aslında içmezsek zararı oluyormuş
Simsim6 Sizin ilac kullanmaniz gerekebilir, bir endokrinoloji uzmanina gorunun temkinli olmakta fayda var🙏🏻Benim de 0,007 iken 2 sene ilac tedavisi gormustum 1.5-2 lere cikardik.
EsraGundogan Shabb Merhaba, Benimde değerim 0.0025 çıktı ve kadın doğumcum beni endokrinoloji bölümüne gönderdi gerekli kontroller tahliller yapıldığında zehirli guatır teşhisi konuldu ve ilaç kullanmaya başladım (propycil).. Umarım sende birşey çıkmaz ama tavsiyem sakin ihmal etme her ihtimale karşı doktora git eğer böyle bir şey varsa bebek için tehlikeli.. yakınımın bir tanıdığının gebeliğinde bu teşhis konulmadığından çocukta zeka geriliği görüldü malesef :(