2cocukluana_ Kizlarrr haberiniz var mı ya da kullanıyor musunuz bilmiyorum dün sağlık ocağı kontrolum vardı doktora kuyruk sokumum çok ağrıyor belimle birlikte dedim iş felan görsem hele iki gün kendime gelemiyordum Bana #Magosit adlı hap verdi gece yatarken kullan dedi dün yuttum yattım kalktım o kadar rahattım ki Allah'ın izniyle hiç ağrım yok şuan siz de isteyebilirsiniz magnezyum eksikliğinden oluyormuş o ağrılar 🤗
Ozgdnc 17 haftalık ikiz gebeyim son 1 haftadır benimde inanılmaz bel ve kuyruk sokumumm ağrıyor. Bende doktoruma danışayım 😔
2cocukluana_ Ozgdnc canimm Allah yardımcın olsun ben tek bebekle yaşıyorum ağrı sen ikisiyle daha fazladır mutlaka danış çok iyi geldi bana
Boss Gerçekten mii😱 kuyruk sokumu ağrısından oturup kalkmam 1 2 dk sürüyor heleki 1 saat ayakta durup yemek vs bir şey yapsam akşam bel kuyruk sokumu ağrısından oturamıyorum😶 çok teşekkürler doktora soracağım😊
2cocukluana_ Şaka gibi hala neden daha önce almamışım çekmişim o kadar ağrıyı diyorum Allah korusun bildiğiniz sakat gibiydim ya Elhamdülillah her derdin bir devası var gerçekten 🤲