Cigdem30 Merhba kızlar bebişlerinizin gelisimi nasil gidyor merak etigim bir konu var 29+4 haftalik bebegim 1.730 gr cikti doktor diyet uygulaması istedi fazla gordu sizin bebeklerinizin durumu nasil sizcede fazlami kilosu ??
ozgeustun Cigdem30 doğumda zorlar, ileride kilodan dolayı erken haftada almak zorunda kalınabilir diye diyet istemiştir. Dr u dinle canım normale döner korkma
20182019 Cigdem30 cnm benmde gecen hafta 28 tam 1200 grmdi dr haftasyla uyumlu dedi evet senn fazla cnm kilosu
Mirayecemm Cigdem30 benim de 29 haftalık 1800 gr doktor bize de tatlı ve meyve diyeti verdi biraz suyu da fazlaymış şimdi bol bol yürüyüş yapıyorum 🤷♀️
Sghslove Cigdem30 tam 30+0da 1530 gram normal dedi benim doktorum canım. Bende acaba zayıf mı diye düşünüyordum
Cigdem30 Mirayecemm inan bende durmuyorum surekli kosturma alisveris yuruyus ve hamileyim diyede ozelikle beslendgim birsyde yok boyle olmasina ragmen kilo ilerde cikti
Mirayecemm Cigdem30 benim hamileliğimin başından beri tatlı düşkünlüğüm var ondan olmuş olabilir dedi doktor şimdi yiyemiyorum çok canım istiyor ama bebeğim için yemicem mecbur erken Doğum riskimiz de var 😔😔😔
Cigdem30 Mirayecemm aynıiiiii seyi yasiyoruz tatli krizlerim gecmek blmior baklavalar gozumden gitmior ve tuketyorum surekli smdi buyuk bir ceza sekersiz tatlisiz durmak hep yedim bende demeki ondan etklenmis kilosu
Sghslove Cigdem30 ben reflüden dolayı çok bir şey yiyemiyorum zaten yersem de istifra ediyorum ya da mide yanmasından uyuyamıyorum.
Sghslove Cigdem30 yok canım çaresi maalesef 😊 Allah yardımcımız olsun 🥰🙏🏻 bebeklerimiz sağ salim doğsun da önemli olan o 💕
Hafiz34 Cigdem30 bnde 27 haftalikken gitmistim 1212grm di gayet normal dedi cok daha alacak ins alır yavrum sağlıklı bir sekilde😍😍😘😗