Hilal53 20182019 sagolasin canim Evet yarin 1 ay oluyor 1 kiloya ulasti cok şükür ciğerleride gelisti ama hemen vermiyolar sanirim 1 ay daha kalcak insallah sorun olmaz verirler bana
Mom86 Hilal53 auy bunu duyduğuma çok sevindim cnm insallah en kısa zamanda alır kucağına gidersiniz eve ama 1 ay değil cnm 3 aya yakın kalıyorlar:( çünkü 1800 den aşağı taburcu etmiyorlar daha emme refleksine bakacaklar
hilalyavuz Tobeto Rabbim yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Osman Alp’ini, kuzunu 🤲🏻🧿💙
edak Tobeto okurken inanamadım gerçekten neler yaşamışsınız. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, upuzun sağlıklı, huzurlu, mutlu yılları olsun evladınızın, siz de görün inşallah 🙏🏻💕
Glydn Tobeto Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp hastaneden birlikte neşeyle çıkacağınız günleri göstersin Rabbim🙏 Güçlü bi bebek belli ki zaten bebekler sandığımızdan daha güçlü aslında. Haftalar sürebilir ama siz de sabırlı ve onun iyiliği için güçlü olmalısınız Rabbim ikinizin de gücünü artırsın. Sütünüz geldi mi peki? Anne sütü önemli olabilir bu noktada
Deletedmom0810 Tobeto Allah size de bebeğe de güç kuvvet sağlık versin inşallah bebeğinizin toparlanıp evinize döndüğünüz mesajını okumak nasip olur bizlere de 🙏🏻 Küçük savaşçı Allah’ın izniyle hayata tutunmuş bundan sonra da tutunur inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz 🤲🏻❤️
Ocean7 Tobeto Tobeto benzer durumu yaşayan bir yakınım vardı hatta onun kızının kilosu daha da azdı , yoğun bakımda beslendi haftası tamamlanana kadar şimdi sağlığı gayet iyi. O yüzden içiniz rahat olsun, her şey güzel olacak inşallah🙏🏻
smyyypksy Tobeto hikayenizi okurken çok duygulandım. İnsallah bebeğiniz sağ salım çıkar kuvezden ve evinize gidersiniz. Bir de benim de serklajim var da merak ettim nasıl alıyorlar Serklaji uyutuyorlar mi.
Gulgulhan34 smyyypksy bende seklajlıyım ve inanılmaz korkuyorum Uyuşturmadan dıkişleri alacağız demişti 🥺 Bakalım Ne olacak ☹️ Bu arada çok geçmiş olsun hikayeni okudum canım dualarım sizinle🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Aynelazis Tobeto Sabah,sabah çok duygulandım... Dualarim sizinle insallah küçük meleğin tutunur ve anesini, babasini çok mutlu eder...
NoorMoon Tobeto Lütfen izleyin ve moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Allah büyük. Şifasını versin inşallah. https://youtu.be/8MemshQgkNc
umudumubeklerken Tobeto bende 26. Haftadyım şuan doktorum bebeğin aşağı indiğini yatmam gerektiğini söyledi ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı rabbim onu korusun inşallah en yakın zamanda kucağınıza alırsınız evinize götürürsünüz bebeğinizin
Fatmanzmgl Tobeto Rabbim şifa versin inşaallah sanada bebegine canm size bağışlasin 🙏 Ankara'da hangi hastanede doğum yaptnz
Se19 Tobeto ahhh yaaa Allahim yardimciniz olsun cok uzgunum 😔 Allahim hayirlisiyla saglikla size bagislasin evladinizi. Insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz
Alizaman Tobeto hikayeni goz yaşları içerisinde okudum😢Allah kimseye evlat acısı vermesin inşallah bu günleri kolayca atlatıp sağ salim geri dönersiniz.Allah yardımcısı olsun minicik mucuzenin🤲🏻ben 32haftalik hamileyim.kafası aşağıda,haraketleri zayifladı.çok korkuyorum Allah kotusum bişey olur diye.beyaz süte benzer akıntım var.reql ağrısı gibi sancılarım oluyo.acaba doğum sancısı mı bunlar?