Gizemabc Günaydın hanımlar, 28haftalık hamileyim maalesef ki son aylarda da abur cuburu abarttığımdan şimdiye kadar bu sabah itibariyle gördüm ki 15 kg almışım🤦🏽♀️ Tartıdaki sayı-67,6- bende bir uyanma deneyimi yaptı ve bugün itibariyle abur-cubur-tatlı-pastayı bırakmaya karar verdim. Zaten bebek için de sağlıklı değil farkındayım. Ne dersiniz kilo verebilir miyim, siz ya da çevrenizden birileri kilo verdi mi?
Ozican Gizemabc Ben 1 aydır diyet yapıyorum bebeğim sağlıklı şekilde kilo alıyor ama benim kilo alimim durdu.
Meinwunder Gizemabc bende abur cuburu birden kestim. Kilo vermedim ama almadımda 3 haftadır bebiş büyüyor ama ben kilo almıyorum.
seymakumatarnsf Gizemabc Kilo veremeyebilirsiniz belki ama kilo alımınızı durdurabilirsiniz. Çünkü asıl kiloyu almaya 6. Aydan sonra başlıyorsunuz maalesef🤦🏼♀️
Cnsibrhm Canım sağlıksız şeylerle zaten bebepine yarırlı bir kilo vermessin. Bendede hamilelik şekeri çıktı 2aydır diyet yapıyorum 3 beyazda asla yok paketli yiyecekler asla yok meyve bile sınırlı yediklerim et tabuk balık ve sebze başka hiç birşey yemiyorum başlarda cok zorlmdım ama şimdi cok şükür alıştım tatlıya hasret kaldım :) ve hamile kalmadan önceki kilomdan bile zayıfım şuanda 7 kilo vermişim 2ayda ama bebepin normal ayına göre herşeyi çok güzel maşallah o yüzden sağlıklı beslenmek oluyor bu aslında diyet değil birde tabi günde 3lt su olmassa olmazım 😊