Gullcha Kızlar bugun itabari ile yumurtam catladi testim silikleşti dün yumurtlamamda degerlendirdim bugunde degerlendirmem gerekirmi yoksa yarinmi degerlendirmeliyim 1 dolu 1 bos sekilde yani
sumosgoksu Gullcha Canım ben yumurtlamadan çatlamaya kadar hepsini değerlendirmiş tim Yarın Adet günüm bakalım
Blackmom Gullcha Tabiki bugün daha önemli değerlendirin mutlaka. Ben çatladığı zamanı değerlendirmiştim
maviruhum Gullcha yumurtalama ve çatlama gününü değerlendir. sonrasındaki 2günüde ara vermeden değerlendir yani toplamda 4 gün aralıksız ilişki olursa iyi olur☺️
260818 Gullcha yarın sabah değerlendir sabahları erkeklerin sperm kalitesi daha iyi oluyormuş hem gününüde kaçırmamış sayılırsın canım
Gullcha 260818 Canim dün yumurtlama gunumu degerlendirdim bugunu degerlendircez yarin bos birakip bir gun sonrasini degerlendircez esim vardiyali calistigindan dolayi insallah nasip olur
Gullcha Canim dün yumurtlama gunumu degerlendirdim bugunu degerlendircez yarin bos birakip bir gun sonrasini degerlendircez esim vardiyali calistigindan dolayi insallah nasip olur