Evinttnc Benim son adetim 22 Eylül 30 eylülde yıkandım hemen ardından eşimle ilişkiye girdik sadece 2 gün ve şu iki gündür kendimi tuhaf hissediyorum şimdi uykudan uyandım gögüslerde bi agırlık acımsı bi agrı var sizce bu kadar çabuk belli eder mi hamilelik belirtisi bu arada 2 kaybım oldu 1 senelik evliyim 4 ay önce kaybettim yeni korunmayı bıraktık ?
Tz1 Evinttnc psikolojik olabilir belki bu kadar erken belirti olmaz bence ben test yapana kadar belirti hissetmemiştim hiç
yagmurkiz Evinttnc muhtemelen daha yumurtlamadın bile veelev ki adet sonrası yumurtladın şu anda döllenmenin tamamlanması ve yerleşmesi bu kadar kısa sürede mümkün değil yerleşse bişe belirti imkansız. Bence biraz pskolojik olarak bunları yaşıyorsun.
Seda_123 Evinttnc Daha ilişkiye gireli bi kaç gün olmuş hemen belli olmaz yumurtlama günündeyseniz bu dedikleriniz olabilir
Evinttnc Tz1 bende şaşırdım aşırı derece bi gögüs hassasiyeti yaşadım az çok belirtileri biliyorum iki hamilelik geçirdim nasıl bişey olduğunu felan biliyorum ama işte hassasım bu konularda
Evinttnc Seda_123 işte bende çok şaşırdım ya bu belirtiler felan çok tuhaf ama inşAllah sağlıklı bi şekilde olur dua edin bana 🤲