TazecikAnne22 Hanımlar bu postu dünde açmıştım ama yorum gelmedi 🙂 Bende tekrar açtım. Bu bebek arabasını kullananlar var mı acaba? Bebek arabasında çok kararsızım. Ya yaşadığım şehirde beğendiğim bi araba var onu alıcam yada bunu. Bu arabayı kullanan varsa yorum istiyorum lütfeeeenn 🤗
[silindi] TazecikAnne22 canım biz aldık bordo rengini mükemmel çok kullanışlı dere tepe bozuk yol kaldırım heryerde rahat rahat sürülür yormaz seni çünkü yegenimi gezdirdik biraz sokakta 😀 test amaçlı duruşuda çok şık çok zengin tavsiye ederim 👍
TazecikAnne22 [silindi] Bende görünüşünü felan çok beğendim aslında bizede birisi söyledi öylelikle baktım internetten Sadece beni kararsız bırakan nokta bir problem olursa ne yaparız diye düşündüm ben Birde siz ne kadara almıştınız canım?
[silindi] TazecikAnne22 hepsi burada dan 1100 e aldık indirimleri takip et hafta sonu akşam saatleri indirime giriyor
TazecikAnne22 [silindi] Trendyoldada var 1129tl şuan İşte dediğim gibi bir sıkıntı yaşarsam düşüncesi var aklımda
[silindi] TazecikAnne22 bilmiyorum canım içinde garanti belgesi felan var faturası ödeme yaptığına dair kart extran oluyor tüketici hakem heyeti olarak biZler arkandayız 😀 tüketicide memurumda ben bi şey olursa şikayet hakkın tabi sen bilirsin bulunduğun ili de gez bi istersen belki birebir görüp almak içine daha çok siner
sevval55 Bende 6in1 modelini cok beğenmistim ama görüp sürüşünü falan test etmeden almak istemedim çok iyi yorumlarda almadım o yuzden öyle heves olarak kaldı☺️
[silindi] sevval55 o modele bayıldım ben ama cesaret edemedim deri her tarafı Türkiye’nin en sıcak illerinden birinde oturuyoruz yazın nasıl olur ve bagajı kaplıyor çok büyük tarzı yorumları okuyunca almadık