Huzursokagi Bayanlar grip oldum ve dahada kapılıyorum sanırım, boğaz enfeksiyonu olduğum için bişey yemek istemiyorum neler önerirsiniz 😢
Umranelif Huzursokagi portakal al onu sık limonda az sık iç bol meyve tüket eğer ıhlamur çayı biliyosan ondan yapabilirsin olmadı eczaneden viks al onu kullan nefesin falan baya iyi açılır bu arada hayırlı cumalar 🤗🤗
Burcu16 Huzursokagi nane limon zencefil kaynat demlensin bardağına bir tatlı kaşığı bal koy sabah akşam iç ben bunla hayata geri dönüş yaptım yeni yeni atlatıyorum gıcık bi öksürük kaldı
Huzursokagi MinakAnne akşamdan bu yana onu yapıyorım birde bal yumuşatsın biraz diye inşAllah iyi gelir teşekkür ederim canım 🙏🏼
Huzursokagi Umranelif hayırlı cumalar canım teşekkür ederim ıhlamur öneriliyormu hamilelikte kullanma diyenler oldu da
Umranelif Slmmrb ben kullandım sordukta zararı yok dediler diye gerçi benimki boşa oldu meyve yiyerek geçti 🤗ama yinede teşekkür ederim bilgin için saol
Nilay35 Huzursokagi bende ayni sekilde gribim doktorum 2 bardaktan fazlasini kesinlikle önermedi cunku kan akisini hizlandirdigi icin zararli olabilecegini soledi ve bnm kanama riskim var hala 21 haftalik olmamiza ragmen
Slmmrb Umranelif bende kullandım canım da. Sonra içini okudum. Hamilelere önerilmez yazıyordu. Korktum ve bıraktım. Doktora sormadım ama 🤔🤔
Saidmom Drum bana ihlamur bal icebilirsin demisti grip icin Bende de hala gecmedi Sanada gecmis olsun canim
Huzursokagi Burcu16 Burcu16 naneyi bazı kiişiler zararlındediği için yapamamıştım yoksa favorim nane limon 🙂 buda aklımda kalsın teşekkür ederim 😇
Umranelif Slmmrb bende hiç sormadım valla 😁😁 gerçi etkisi olmadı grip zor geçti hamileliğin bu kadar hassas olunduğunu bilmiyordum cidden
Huzursokagi Nilay35 Nilay35 anladım canım dikkate alıcam bunu çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede 🤲🏻