Serife07 Naznaz çok güzel bi duygu canım ama yanında olmayınca insanin bi hoş oldum ağlamak istiyorum ama onun bana bakmasını görünce aglayamiyorum
Naznaz Serife07 canım cok üzüldüm okudum yazdıklarını 🙁 olsun yanında da olur allahın izniyle bir şeycik olmaz sag salim doğmuş ya annesi senin gücün ve duanla hemencecik cıkar oradan cok mu kalacakmış bir şey söylediler mi
Serife07 Eylem erken olduğu için ciğerler su toplamış yavrumun ama suyu atmış simdi çok az sarılık geçiriyormuş bakalım durumu iyi dedi ya
Serife07 Dmlacr hep enfeksiyon hamile kaldigimdan beri çekiyorum canım kanıma bike geçti yavrum 7 aylıkken dönmüştü o zaman dan beri ara ara ilaçla durdurmuştuk o zamana nasipmiş canım
Serife07 Naznaz sagol canım benim allah razı olsun bakalım doktorlar durumunün iyiye gittiğini söylediler canım çok şükür rabbime
Serife07 Ceylanyusuf çok şükür ıyi kuzum görmeye gidicem 11.30 da 12.30 da emzirme var ama tam sutum gelmedi ya
Pnr Serife07 canım bende senle aynı durumdayım süt gelsin diye sürekli sağıyoruz ama nafile nolcak bilmiyorum