Durumm Kızlar 38+3 teyiz. Bir buçuk saat önce falan yataktan tuvalet ihtiyacıyla kalktım fakat kalkar kalkmaz bacaklarımdan sıcak bişeyler süzüldü tuvalete zor attım kendimi ve sonrasında da sızı sızı gelmeye devam ediyor özellikle ayağa kalktıkça.. ve bazen de 10-15-20 dk bir sancı gibi bişey geliyor derin derin nefes aldıracak kadar ve 30 sn falan sürüp geçiyor.. neler oluyor ne yapmalıyım? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
BlackLife Durumm 33 haftalık hamileyim tuvalet ihtiyaci ile lavaboya gittim suyum geldiğini hissettim bende. Sonrasinda ayni sekilde bendede geldi test yapildi rahimdeki sividan negatif çıktı allah hepimizin yardimcisi olsun😔
Kelebegimmm Hemen hastane😐bende de aynısı oldu saatlerle akdı öyle doktora söyledim yok su değildir o dedi.bende herhalde bebek o kadar aşağı indiki idrarımı tutamıyorum diye düşündüm.en son suda beyaz küçük parçalar görünce emin oldum su olduğuna ve hastaneye gitdiyimdw 2 cm açılma vardu
Durumm Kelebegimmm pazar günü nişana benzer gibi bişey geldi gittim doktorum yok nişan değil bebek kanala girmiş ondan olmuş dedi milleti de ayağa kaldırdık😀 şimdi emin olamıyorum ki ah tecrübesizlik çok zor
Durumm Kelebegimmm ama suyu ayırt ederim diye düşünüyordum şu an ise hiçbir şey anlamıyorum idrar gibi değil yani sadece bunu söyleyebilirim🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mihribali Duşunu al ve hazırlığını yap bekleme tabiki doğumun başlamış sancılarını kontrol etmeye devam et hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 💕
Kelebegimmm Durumm aynen bende bazen tutunca kesiliyordu diye aceba diyordum hastaneye gidib rezil olmaktan korkuyordum
Suleymanovs Durumm kendim dogurmus gibi hiss ettimmmm.ALLAH bahtini guzel eylesin.Amin.Sizi ona,onu size cok gormesin RABBİM.🤲🏻bende 38+5gunluk hamileyim.dogurmak kizimi gormek istiyorum İnŞəALLAH ALLAH yardimcimiz olur🤲🏻
ErErulu Durumm Hayırlısı olsun😚 rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ayy ne güzel bi duygudur ya😍😍😍