Kullanicianne Arkadaslar doguma son 8 gün var sisteme göre. Ama merak ettigim sey nişan gelmesi nasil oluyor ic çamaşırım aksamdan beri baya sümüksü ve yogun kivamli akintm var rengide biraz koyu camarimda ama akintim8 baska bisey mi ayırt edemiyorum ve karnimda cok sivrilesiyor 5 dakkada bi wc deyim pskolojikmen mi.anlamadim
Minnosizmmm Kullanicianne canım hiç bir bilgim yok daha doğum yapmadım postun üstte kalsın diye yazıyorum kolay doğumlar şimdiden
1meleek Kullanicianne dr. Kontrolde söylemişti kanlı akıntı oluyomuş ama illa herkeste nişan gelecek diye bişey yokmuş
Kubra9595 Kullanicianne 37 yi bitirdik dün doktor komtrolunden sonra aksam nisanim geldi pembemsi ve en son kahveye döndü sümüksü sekilde
Aysemeva Kullanicianne 38 haftamdayim 4 gün önce afedersiniz sümüklü koyu kahve leke geldi Dr sordum alttan muayene etti hafif açılma var dedi Allah nasip ederse bir hafta 10 güne doğum olur dedi.ıkı gündür sol boşluğuma şiddetli ağrı giriyor
Zeynepannesi Benimde son 20 bende cok merak ediyorum ya anlamazsam fln diyorum ama hafif pembemsi akinti yada hafif kan dedi dogum yapan arkadaslarim ama bazilarinda da gelmiyomus direk su geliyomus bende de ya anlamazsam tedirginligi var hayirlisi saglikla gelsinler :)
Mrvcbr Benimde son 20 bende burda bekliyim. 2 gündür kasilmalarim oluyo nefes almakta baya zorlaniyorum öyle olduğunda yakin olduğunun isareti midir merak ediyorun bende
Mihribali Mrvcbr Bende aynı şekildeyim daha 36.haftamdayım iki gündür 10 dk da bir düzenli sancılarım var sabah doktora gideceğim 😔😔
Mrvcbr Mihribali bende yarın kontrole gidicem canım hakkimizda hayırlısı. Benimki cok düzenli değil o kadar ama kaburgalarimi tepiklemekten ağzımdan cikcak yakinda 😂